Lifestyle

Aha: zo ben jij dus als single volgens je sterrenbeeld

Of je ‘t nou leuk vindt of niet, single zijn maakt iedereen in zijn of haar leven wel een keer (of meerdere keren) mee. Hoe je je dan gedraagt, heeft blijkbaar alles te maken met je sterrenbeeld. Benieuwd hoe jij bent als single wanneer we kijken naar jouw starsign? Lees dan even verder!

Zo ben jij als single volgens je sterrenbeeld

Jup, ook je sterrenbeeld heeft dus iets te maken met hoe jij je gedraagt wanneer je single bent. Ready?

Steenbok

Jij bent één bonk kracht. Dit komt ook in je relaties naar voren, dus als je ex vond dat je over hem of haar heen walste in de relatie, is dit niet raar voor een Steenbok. Hierdoor ben je vrij voorzichtig met mensen toelaten wanneer je single bent.

Waterman

Wauw, als er iemand sociaal is dan ben jij dat wel. Ook als je gaat stappen praat je met jan en alleman. Dat betekent echter niet dat je mensen snel tot je binnenste kring toelaat of snel leuk vindt.

Vissen

Jij bent simpelweg te lief. Mannen of vrouwen met oppervlakkige intenties kunnen dus snel over je heen lopen en je gebruiken. Laat mensen eens voor jou werken! 

Ram

Zo, jij gaat geen uitdaging uit de weg. Je vindt het dan ook leuk om een beetje te jagen en je best te doen voor iemand. Als iemand eenmaal overstag is, vind je het soms te eng. You were made to be single!

Stier

Het belangrijkste bij jou is dat iemand eerlijk tegen je is. Anders heb je dit ook binnen no time door en laat je die persoon in kwestie weer vallen. 

Tweelingen

Jij vindt het hele versieren een fijn spel. Je bent als een soort kameleon; je past je makkelijk aan aan de ander. Er is één grote maar in dit verhaal; je verveelt je nogal snel. 

Kreeft

Jij bent niet in de wieg gelegd voor het single leven. Je wil iemand hebben om ‘s avonds tegen aan te kruipen, dus swipe je er op los. 

Leeuw

Nieuwe contacten leggen is voor jou hartstikke makkelijk, Leeuw. Je houdt ook wel van de aandacht die je krijgt als je aan het daten bent, dus ook dat gaat je makkelijk af. 

Maagd

Voor jou is daten een uitdaging, Maagd. Je bent af en toe verlegen en een beetje onzeker, dus dat wilde datingleven maakt je een beetje zenuwachtig. 

Weegschaal

Jij hebt duidelijk ups en downs in je datingleven. Dat stappen en versieren is het ene moment fantastisch, maar op het andere moment kan je je ook makkelijk mega eenzaam voelen. 

Schorpioen

Niet te hard van stapel lopen is voor jou een hele uitdaging. Na de eerste date heb jij doorgaans de trouwplannen al klaarliggen, en dit kan mensen afschrikken. Calm down!

Boogschutter

Jij bent aardig tegen iedereen, en dit wordt vaak een beetje verkeerd begrepen. Mensen denken namelijk af en toe dat je flirt, en da’s niet zo. 

 

Lees ook:

Deze dingen deed jij sowieso ook tijdens het thuiswerken

Dit zijn jouw slechte eigenschappen volgens je sterrenbeeld