News

Wow: Douwe Bob heeft straks drie kinderen van verschillende vrouwen

Douwe Bob is laatst nog, samen met Loes van Delft, trotse ouders worden van hun kindje Bobby Lou en ondanks dat de twee niet samen zijn gaan zij het kindje wel allebei opvoeden. Je denkt natuurlijk, daar zal het dan vast wel even bij blijven, maar wat blijkt? Er is ondertussen al een tweede kindje geboren en er is er nog een on the way… 

Douwe Bob krijgt een kindje met zijn ex Anouk

Douwe Bob is laatst natuurlijk vader geworden van het kindje Bobby Lou, wat een aantal super schattige foto’s op Instagram opleverde. En alsof een baby nog niet genoeg is, maakte hij gisteren bekend dat hij samen met zijn ex-vriendin Anouk een kindje krijgt en hierbij vertelde hij dat zij het wel drie jaar hebben geprobeerd en dat het nu vijf maanden geleden toch eindelijk raak was. Wat natuurlijk betekent dat hij over een maandje of vier weer papa wordt. 

View post on Instagram
 

 

Douwe heeft inmiddels al twee kinderen

Maar daar blijft het niet bij, want Yvonne Coldeweijer beweerde gisteren dat het helemaal niet om een tweede kindje zou gaan, maar om een derde. Volgens haar zou Douwe in december namelijk al vader zijn geworden van zijn tweede kindje en Douwe heeft de geruchtenstroom later dan ook bevestigd en schreef op Facebook hoe de vork in de steel zit: “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden en wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze nodig heeft.”

Hilarische tweets

Wow, Douwe Bob is dus over een paar maanden vader van drie kinderen bij drie verschillende vrouwen en dat levert ook een aantal hilarische Tweets op zoals: “Zijn er ook zelftesten te koop, waarbij je kunt testen of je zwanger bent van Douwe Bob?” en “Douwe Bob verspreidt zich sneller om zich heen dan de omikron variant.”

View post on Twitter

 

 

 

Lees ook:

FOTO: Sarah van Soelen was onherkenbaar tijdens haar verslaving

5 x spannende standjes voor de vrijpartij waar jij sowieso nog nooit aan hebt gedacht

 

Must reads 👀