Films & Series

Yes: dit is wat wij al weten over het derde seizoen van Emily in Paris

Wij kunnen echt niet wachten om erachter te komen of Emily terug zal gaan naar Chicago of toch in Parijs zal blijven en misschien wel verder te kunnen gaan met Gabriel, waar haar hart toch stiekem ligt. Heb jij dat nou ook? Lees dan snel verder, want dit is alles wat we weten over het derde seizoen van Emily in Paris!

Dit is alles wat we weten over het derde seizoen van Emily in Paris 

Grote kans dat toen het tweede seizoen van Emily in Paris eindelijk op Netflix stond, je het binnen een avond hebt uitgekeken. En dat je net als ons bij de cliffhanger van de laatste aflevering met veel vragen achterbleef. Want gaat Emily terug naar Chicago, omdat Camille weer samen is met Gabriel of besluit ze voor Gabriel te vechten en toch echt in Parijs te blijven? Het zijn vragen die ons de hele dag bezig houden en daarom kunnen we dan ook niet wachten tot we eindelijk het derde seizoen van Emily in Paris kunnen bingewatchen, maar komt die er eigenlijk wel? Als het aan de cast en de makers van de show ligt komt die er zeker, want scenarioschrijver Darren Star en producer Lily Collins zijn in ieder geval mega enthousiast. Netflix houdt de lippen nog wel even stijf op elkaar, maar wij denken dat dit niet lang meer zal gaan duren tot dat ze iets over het derde seizoen los laten… 

Welke keuze gaat Emily in seizoen 3 maken? 

Welke keuze Emily in het derde seizoen zal gaan maken, dat weten Darren Star en Lily Collins nog niet zo goed, want er zullen altijd mensen zijn die teleurgesteld zullen zijn met de keuze die Emily zal gaan maken. Er hangt dus in ieder geval nog van alles in de lucht op werkgebied, maar zeker als het gaat om de love life van Emily… Wat denk jij? Zal Emily in Parijs blijven of gaat ze terug naar Chicago om hier carrière te maken en Gabriel achter te laten? Wij hopen het eerste! 

Lees ook: 

Wat? Dit is hoeveel Lily Collins verdient per aflevering van Emily in Paris

OMG! Er komt een nieuwe romantische comedy met Lucas Bravo van Emily in Paris

Must reads 👀