Lifestyle

Deze dingen deed jij sowieso ook tijdens het thuiswerken

Redactie

Het misschien voelt als de dag van gisteren, maar ondertussen zitten we al bijna twee jaar thuis. In het begin waren we helemaal happy: we kregen immers twee weken gratis vakantie. Little did we know! Nu hebben wij het gevoel dat iedereen in die tijd dezelfde dingen heeft gedaan. Jij herkent je hier dus ook sowieso in!

Dit zijn dingen die iedereen deed tijdens het thuiswerken

Laten we even terugblikken naar de tijd dat we nog naïef waren.

Lawa

We beginnen meteen goed met de lange wandeling. Even met je ouders tijdens de lunch, of even met je vriendinnen een lawa. Dat deed echt iedereen tijdens die eerste thuiswerkperiode. Toch?

Eigen bangs knippen

Ja, curtain bangs werden ineens  de shit en wij konden natuurlijk echt niet achterblijven met die trend. Klein probleempje: de kappers waren dicht. No worries, dan zetten we wel zelf een schaar in ons haar! Dat pakte helaas niet altijd even goed uit als gehoopt.

Bananenbrood bakken

Bakken is sowieso leuk, maar tijdens deze tijd was een product wel heel populair: bananenbrood! Want die snack is natuurlijk healthy en daar gingen we voor. We hebben nog nooit zoveel instagramstories met bananenbrood zien voorbijkomen als in maart 2020.

Thuissporten

En die online workouts dan maar 2 weken volhouden… Guilty!

TikTok downloaden

In deze periode heeft bijna iedereen TikTok gedownload. Dat is immers ook een heerlijke besteding van alle tijd die we ineens hadden. Wie heeft nog meer uren geprobeerd om die dansjes onder de knie te krijgen?

Series kijken

Wat doen meiden met een hele hoop extra tijd? Juist, Netflix uitspelen. Ook hier kan iedereen zich in herkennen denken wij. 

Drankspellen maken (voor als het weer kan)

Van eigen kaartspellen, naar Jengablokjes verven tot hele bordspellen creëren. Iedereen maakte een leuk drankspel, waar je trouwens heel dronken van werd, om het vervolgens maar één keer te spelen. Zonde van al die uren die je erin stopte, maar je had wel weer wat te doen. 

Lees ook:

Dit zijn jouw slechte eigenschappen volgens je sterrenbeeld

De lengte van de populairste celebrities