News

FOTO: Sarah van Soelen was onherkenbaar tijdens haar verslaving

Sarah van Soelen, de ex van André Hazes, is twee jaar geleden verslaafd geweest aan alcohol en drugs. Onwijs heftig, maar gelukkig gaat het nu goed met haar en is zij clean en sober. Tijdens een Q&A op Instagram laat ze nog wel een foto van die periode zien en die liegt er niet om… 

Sarah van Soelen deelt foto van verslaving 

Sarah van Soelen gaat niet door een makkelijke periode nu het over is met André Hazes, hij alweer een nieuwe vlam heeft en zij veel over zich heen krijgt online, maar twee jaar geleden ging Sarah ook door een lastige periode. Niet omdat het toen ook over was met een bekende Nederlander, maar omdat zij verslaafd was en hierdoor in een afkickkliniek terecht kwam. Nu is Sarah al ongeveer twee jaar clean en sober en zij schrijft dan ook op Instagram dat zij heel erg trots is op zichzelf dat ze geen enkel moment meer heeft gedacht aan het drinken of het gebruiken. Ondanks dat het een bewogen jaar  is geweest is ze niet teruggevallen en ze vindt dat ze er juist alleen maar sterker uit is gekomen.  En dat vinden wij heel goed om te horen! 

Sarah is bijna onherkenbaar

Daarna kreeg Sarah via de Q&A op Instagram ook de vraag of zij een foto wilde laten zien van de periode van haar verslaving en deze Sarah is bijna onherkenbaar. Ze schrijft dan ook dat zij een hele leuke tijd heeft gehad met alle feestjes, maar dat zij niet echt gelukkig was en dat zij zichzelf steeds meer ging verdoven om de pijn niet te hoeven voelen: “Mijn ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op! Dit is een foto van vier jaar geleden. Het is een totaal andere Saar! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet twee jaar geleden.”

Sarah van Soelen onherkenbaar

Bron: Instagram @sarahvansoelen

De roddels rondom Sarah’s drugsverleden doen haar iets

Daarnaast liet Sarah eerder ook al weten in een interview met de Beau Monde dat zij het heel erg vindt dat haar drugsverleden door de media werd betrokken bij haar relatie met André Hazes: “Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet, want ze proberen me kapot te maken. Ze vergeten dat ik een mens van vlees en bloed ben.”  Volgens Sarah zijn dan ook alle gossips waarin wordt beweerd dat zij en André Hazes samen met coke werden betrapt door haar ouders, waardoor ze een terugval kreeg, dan ook absoluut niet waar. Ze vertelt dat zij hier heel verdrietig van wordt en dat als het zo zou zijn, dat zij haar dan eerlijk over zou zijn geweest, omdat een terugval kan gebeuren: “Volgens mij beseffen mensen niet wat een verslaving met je doet en waar wij allemaal doorheen moeten.” Wij vinden het in ieder geval heel erg knap dat Sarah zo open durft te zijn over haar verslaving en mocht jij jezelf nou herkennen in haar verhaal? Praat hier dan over met mensen die je vertrouwt en onthoud vooral dat jij niet alleen bent en dat er heel veel mensen in zo’n situatie zitten! 

Must reads 👀