Films & Series

Gek van wintersport? Dan moet je deze Netflix-serie kijken

Het wintersportseizoen is weer begonnen en we vertrekken dan ook in massa’s richting Oostenrijk, Italië en Zwitserland om hier te kunnen skiën. Heel leuk, maar moet je de tijd een beetje doden in de auto? Dan moet je de Netflix-serie Kitz echt gaan bingewatchen!

De nieuwe wintersport Netflix-serie Kitz

De Netflix-serie Kitz is eigenlijk net een combinatie van Gossip Girl en Pretty Little Liars, maar dan in een wintersportgebied. In de serie trekken namelijk alle rijken, waaronder de influencer Vanessa naar het wintersportgebied Kitzbühl  om hier een fantastische vakantie te houden met veel feestjes, drank en natuurlijk een grote dosis drama. Zo gaan zij vaak veel te ver en daarom beschuldigt de arme Lisi, die in het dorp woont en keihard moet werken, de rijke Vanessa zelfs van de dood van haar broer. Haar broer was namelijk verliefd op Vanessa en toen hij door een ongeluk om het leven kwam liet dit Vanessa dan ook helemaal koud, wat Lisi niet kan geloven..

Daarom besluit Lisi te infiltreren in de prachtige wereld van Vanessa en haar vrienden om de lelijke waarheid van haar broers dood boven tafel te kunnen krijgen en ze doet er dan ook alles aan om het haar betaald te kunnen zetten!

Begin met bingewatchen

Pak er een kleedje bij en begin met bingewatchen, want deze serie moet je echt zien. Kitz heeft maar zes afleveringen die allemaal maar een halfuurtje duren, waardoor je in een avond de serie sowieso hebt uitgekeken, right? Mocht je nou nog niet helemaal overtuigd zijn, check dan de spannende trailer van Kitz hieronder!

Watch on YouTube

Lees ook:

Dit zijn jouw slechte eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Aan deze signalen kan je merken dat je partner het fijn vindt met jou in bed