Astrologie

Dit zijn jouw slechte eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Don’t take this the wrong way! Maar ook jij hebt naast alle goede eigenschappen een paar slechte eigenschappen. Maar dat geeft helemaal niks! Want niemand is perfect en iedereen heeft een slechte eigenschap. En hey, knowledge is power. Dus pak jezelf bij de lurven, en lees wat jouw slechte eigenschap is volgens je sterrenbeeld.

Dit zijn jouw slechte eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Steenbok –  22 december tot 19 januari

De Steenbok kan soms een beetje lomp uit de hoek komen. Ze hebben een dominant karakter en draaien er niet omheen. Toch is die eerlijkheid niet altijd gewenst en kan je door je soms ondoordachte opmerkingen mensen kwetsen. Hierdoor kom jij afstandelijk over en dat schrikt mensen af. Misschien is het tijd om iets beter na te denken voor je iets zegt?

Waterman – 20 januari tot 18 februari

Jij bent een mens dat niet graag teveel bloot geeft. Je kijkt liever eerst de kat uit de boom voordat je een echte connectie aangaat. Hierdoor ben jij lastig te peilen, en krijgen mensen het idee dat jij arrogant en kil bent. Dit zorgt ervoor dat je niet heel makkelijk vrienden maakt. Probeer wat minder streng te zijn voor jezelf en stel je wat meer open. Zo begrijpen anderen beter wat er in jou omgaat!

Vissen – 19 februari tot 20 maart

Vissen zijn gevoelig en hebben daarom veel inlevingsvermogen. Ze helpen anderen graag, ook als dat betekent dat hun eigen problemen niet opgelost kunnen worden. Maar pas op, Vissen! Op deze manier lopen mensen over je heen. Spreek vaker uit wat je mening en behoefte is naar je naasten. Niemand gaat het je kwalijk nemen als je voor jezelf kiest. En doen ze dat wel? Dan zijn ze jou niet waard.

Ram – 21 maart tot 19 april

Rammen zijn avontuurlijk en impulsief, maar ook een beetje ongeduldig. Ze zijn dol op nieuwe dingen uitproberen maar dan willen ze wel snel resultaat zien. Gebeurt dat niet? Dan stoppen ze en starten ze weer een nieuw project. Hierdoor ben je soms een tikje overmoedig en warrig. Probeer wat strenger te zijn voor jezelf en denk na voor je een beslissing maakt. Zo houd je jouw impulsiviteit nog een beetje in bedwang!

Stier – 20 april tot 21 mei

Stieren zijn sterk en gedreven, maar ook een tikkeltje jaloers. Ze kunnen dan ineens boos worden, zonder dat ze zelf weten waar ze dan boos om zijn. Daarnaast zijn Stieren ook behoorlijk koppig, wat het voor jouw vrienden en familie lastig maakt om je te overtuigen. We weten dat je dat niet verkeerd bedoelt, je bent gewoon bang om anderen kwijt te raken! Maar eh: jouw dierbaren laten je ook niet zomaar in de steek. Herinner jezelf daar wat vaker aan.

Tweelingen- 22 mei tot 20 juni

Jouw impulsiviteit zorgt ervoor dat het moeilijk is om echt op je te rekenen. Als er een beter aanbod voorbij komt, pak je die zonder erbij na te denken. Hierdoor stel je vriendinnen, groepsgenoten of collega’s nog wel eens teleur zonder dat je het doorhebt. Probeer iets beter na te denken over de gevolgen van jouw acties. Dit zal je in de toekomst veel excuses schelen.

Kreeft – 21 juni tot 22 juli

Kreeften zijn net als Vissen hele gevoelige wezens. Ze voelen veel emoties, waardoor ze soms niet meer weten wat ze ermee aan moeten. Je hebt daarom erg de behoefte om advies te vragen aan anderen. Vaak doe je uiteindelijk niks met die adviezen, daar ben je te wispelturig voor. Dit is soms best frustrerend voor jouw omgeving. Denk de volgende keer wat beter na voor je iemand om advies vraagt of ga wat doen met het advies wat je krijgt. Je vrienden willen jou ten slotte alleen maar helpen!

Leeuw – 23 juli tot 22 augustus

Leeuwen staan graag in de spotlights en zijn daarom soms een tikkeltje egoïstisch. Ze zijn dan zo met zichzelf bezig, dat ze vergeten te luisteren naar anderen. Dit geeft jouw vrienden en familie het gevoel dat ze er niet toe doen. Probeer wat vaker naar de verhalen van anderen te luisteren en schep wat minder op over jezelf. Het draait niet altijd om jou, en andere mensen kunnen ook heel interessant zijn.

Maagd – 23 augustus tot 22 september

Jij bent een georganiseerde perfectionist en kan daarom nogal besluiteloos overkomen.  Je hebt veel zorgen en wilt daarom elke optie overwegen. Je hebt een hekel aan fouten en wil dus per se de goede keus maken. Een beetje impulsiever zijn is voor jou dus geen slecht idee. Dus laat je verrassen en go with the flow!

Weegschaal – 23 september tot 22 oktober

Weegschalen zijn makkelijk beïnvloedbaar en een beetje goedgelovig. Ze houden anderen graag tevreden en zijn altijd op zoek naar goedkeuring. Dit komt omdat ze het lastig vinden om met kritiek om te gaan. Probeer kritiek niet te zien als iets negatiefs, maar als iets positiefs. Uiteindelijk zul je er alleen maar beter van worden en zal het je helpen groeien. Always look at the bright side of life!

Schorpioen – 23 oktober tot 21 november

Schorpioenen vinden het lastig om hun mond te houden. Ze hebben de neiging om op alles te reageren en dat komt er niet altijd even aardig uit. Dit komt omdat Schorpioenen eigenwijs en koppig zijn. Probeer wat vaker de mening van een ander aan te horen en te begrijpen. Dat jullie niet dezelfde mening delen betekent niet dat die van jou goed of fout is. Let it be!

Boogschutter – 22 november tot 21 december

Boogschutters zijn altijd positief, ook als ze zich niet zo voelen. Ze zetten dan een masker op en niemand heeft door dat ze zich eigenlijk allesbehalve vrolijk voelen. Maar ook jij mag je wel eens rot voelen, Boogschutter! Emoties zijn geen belemmering en ze toelaten zorgt er juist voor dat ze sneller verdwijnen. Je voelt wat je voelt en dat is niet voor niks, dus pak de oorzaak van jouw mood aan in plaats van het weg te stoppen. Dat levert je uiteindelijk veel meer op!

Lees ook:

Aha: dit doe jij dus verkeerd in relaties volgens je sterrenbeeld

Dit is jouw goede voornemen volgens je sterrenbeeld

 

Beeld: Instagram