News

Dit is hoe het nu gaat met de oud-deelneemsters van De Bachelor met Tony Junior

De Bachelor met Tony Junior is al even geleden, maar al het drama rondom dit seizoen zit nog vers in ons geheugen en daarom zijn wij dan ook reuze benieuwd hoe het nu met de deelneemsters van De Bachelor gaat. Zouden ze nog altijd crush op Tony hebben of zijn ze happy single, of nog beter hebben ze de ware liefde gevonden? Wij praten je bij! 

Zo gaat het nu met de oud-deelneemsters van De Bachelor met Tony Junior

Wij hebben echt genoten van De Bachelor met Tony Junior, want gut oh gut wat was er veel drama aanwezig tijdens dit seizoen. Zo kwamen we er op de reünie achter dat Tony met Maxime heeft afgesproken en een vrijpartij heeft gehad terwijl hij eigenlijk nog een soort van met Julia was. Oh Tony toch… Gelukkig gaat het nu heel erg goed met alle dames!

Julia 

Julia is natuurlijk de grote winnares van De Bachelor met Tony Junior en zij mocht dan ook de allerlaatste roos in ontvangst nemen. Wij hoopten tijdens de reünie echt nog dat de twee bij elkaar zouden zijn, maar helaas was dat niet zo. Julia had een hoop verdriet en Tony ging rustig door met zijn vrijgezellenleventje. Gelukkig gaat het nu heel erg goed met Julia en hoeven wij ons daar geen zorgen meer over te maken. Julia is namelijk nu helemaal in love met oud Bachelor Robbert en dat is niet het enige, want ze is ook nog gekroond tot Miss Nederland. En als we alle leuke plaatjes op Instagram mogen geloven, heeft zij het onwijs naar haar zin! 

View post on Instagram
 

India

India was natuurlijk de publieksfavoriet en wij hadden dan ook echt verwacht dat Tony haar zou kiezen voor de allerlaatste date. Vooral na hun bijzondere afspraakje in een colosseum en hun gezamenlijke liefde voor tatoeages! Maar helaas was India voor Tony toch niet de ware en het lijkt erop dat India helemaal geen spijt heeft van het avontuur, want de girl heeft super veel feestjes met haar vriendinnen en de andere Bachelor dames en noemt 2021 tot nu toe haar beste jaar. 

View post on Instagram
 

Oriana 

Oriana greep net naast de laatste roos en verliet dan ook met een gebroken hart de villa in Kroatië, het duurde maanden voor Oriana om hier over heen te kunnen komen, want zij was echt gek op Tony. Maar inmiddels gaat alles gelukkig weer helemaal goed met Oriana en is zij happy single. Helaas is er, als we haar Instagram-account mogen geloven, nog geen nieuwe lover in haar leven. Maar dat kan niet uitblijven, right

View post on Instagram
 

Jolijn

Jolijn heeft haar leven na het programma over een andere boeg gegooid en is nu personal trainer en coach in spe. Op het Instagram-account @jobalance_ deelt zij dan ook alles over een gezonde levensstijl en als we het zo zien is Jolijn op het moment echt mega happy en dat gunnen wij haar echt van harte! 

View post on Instagram
 

Maxime 

Maxime is misschien wel één van de meest besproken dames in De Bachelor. Zij werd door Tony naar huis gestuurd omdat ze gewoon wilde weten waar zij stond voor Tony zijn gevoel. Wij waren dan ook vrij erg in shock en al helemaal nadat hij wel met haar wilde afspreken na het programma. Gelukkig is Maxime een echte powervrouw en heeft zij dan ook echt een glow up gehad na De Bachelor en wij zijn echt gek op haar korte lokken…

View post on Instagram
 

 

Lees ook: 

Deze goede voornemens moet ieder stel eigenlijk hebben voor 2022

Nice to know: dit is tot wanneer je iemand een gelukkig nieuwjaar kan wensen

Must reads 👀