Love

Aan deze 5 dingen kan je merken of iemand relatiemateriaal is of niet

Heb jij op dit moment een scharrel? Of een friends with benefits? Dan is dit artikel speciaal voor jou. Leuk van die casual sex, maar je merkt dat je je scharrel toch wel leuker vindt dan gedacht. Maar voelt je vlam dat ook voor jou? Dat kan je merken aan deze vijf dingen.

Aan deze 5 dingen kan je merken of iemand relatiemateriaal is of niet

Dan weet jij dus of je al je energie in je scharrel moet steken… of juist heel hard moet wegrennen. 

Je lover mist jou als jullie niet samen zijn

En dan bedoelen we natuurlijk niet dat hij/zij huilend voor je deur staat en je op elk moment wil zien. Maar wel dat je scharrel laat weten dat hij/zij je graag wil zien of misschien wel een kleine ‘ik mis je’ naar je appt. Green flag, honey!

Je lover heeft het wel eens over de toekomst

Dat je scharrel het af en toe heeft over een weekendje weg met jou of een concert van een artiest die jullie beide leuk vinden, maar die pas over een half jaar speelt, laat zeker merken dat deze vlam in ieder geval niet van plan is om jou snel te verlaten. Yay!

Je lover wordt een tikkeltje jaloers als jij het over een ander hebt

Jij hebt het over een ander waar je laatst mee was en je merkt dat je lover een tikkeltje jaloers is. Niet alleen heel cute, maar dit laat ook zien dat hij/zij je echt ziet zitten! Natuurlijk moet het wel een gezonde jaloezie zijn. Als je scharrel meteen kwaad wordt of je helemaal claimt, weet jij dat je heul snel moet vluchten. Red flag! 

Je lover wil jou nog steeds graag zien als er geen sprake is van seks

Jij bent ongesteld of ziek en je boo komt nog steeds trouw langs om jou te knuffelen! Dat is een goed teken. De seks die jullie hebben is leuk, maar dat je crush jou buiten de seks nog steeds wil zien geeft echt aan dat hij/zij relatiemateriaal is!

Je lover vraagt jou om advies

Je lover zit ergens mee en komt naar jou voor advies? Goed teken! Dat laat zien dat jouw boo je helemaal vertrouwt en echt jouw mening wil horen! Goed teken: al wil je FWB alleen maar vrijpartijtjes, dan zou hij/zij wel naar zijn/haar vrienden gaan voor advies!

Lees ook:

5 x waarom jij geghost wordt door je date

Aha: dit doe jij dus verkeerd in relaties volgens je sterrenbeeld