Love

Aha: dit doe jij dus verkeerd in relaties volgens je sterrenbeeld

Nobody said it was easy! Een relatie hebben of krijgen is hard werken. Het vereist niet alleen veel van je tijd, maar ook emotioneel sta je voor een uitdaging. Misschien ben je bang om gekwetst te worden en lukt het daarom niet om een diepere connectie aan te gaan. Gelukkig is dat allemaal heel normaal en kan je genoeg dingen doen zodat je relaties wat soepeler verlopen. Hoe wij dat weten? Je sterrenbeeld says it all!

Dit doe jij verkeerd in relaties volgens je sterrenbeeld

Steenbok –  22 december tot 19 januari

Steenbokken hebben een dominant karakter en vinden het daarom fijn om gelijk te krijgen. Ze doen dingen graag op hun eigen manier en ze nemen snel de leiding. Ondanks dat dit op de werkvloer punten oplevert, is dat op het gebied van relaties wat minder. Je partner kan het gevoel krijgen dat je hem continue in de reden valt en controleert. Probeer je partner niet te vaak te onderbreken of negeren. Geef hem ook de ruimte om met een voorstel te komen. 

Waterman – 20 januari tot 18 februari

Stil zitten is iets wat de Waterman niet goed kan. Ze hebben veel ambities en kunnen helemaal opgaan in een hobby of baan. Dat is natuurlijk geen ramp, maar het moet niet ten koste gaan van je relatie. Probeer daarom prioriteiten te stellen. Vind een balans in werk en privé, dat is niet alleen goed voor je relatie maar ook voor je eigen mentale gezondheid.

Vissen – 19 februari tot 20 maart

Vissen zijn gevoelige wezens! Ze vinden het prettig als ze iemand om zich heen hebben en kunnen daarom veel aandacht opeisen van hun partner. Dit doen ze omdat ze bang zijn om alleen te zijn en daarom extreme loyaliteit verwachten. Maar dat werkt juist averechts! Je partner zal hierdoor een verstikkend gevoel ervaren en dat zal hem juist wegduwen. Laat hem een beetje los, dan komt dat vertrouwen vanzelf. 

Ram – 21 maart tot 19 april

Rammen zijn avontuurlijk en impulsief, maar ook een beetje ongeduldig. Ze willen actie en een beetje snel! Dit levert natuurlijk hele mooie momenten op, maar het pakt niet altijd even goed uit. Probeer af en toe even een stapje terug te doen en denk eerst na voordat je een keuze maakt. 

Stier – 20 april tot 21 mei

Stieren staan er erom bekend dat ze sterk en gedreven zijn, maar ook dat ze af en toe een beetje koppig kunnen zijn.  Ze laten zich niets wijsmaken en zich echt openstellen vinden ze lastig. Hierdoor vindt jouw partners het lastig om tot je door te dringen. Probeer daarom wat vaker te luisteren in plaats van te praten. Stel je open en bekijk het van een andere kant. Wie weet begrijp je je partner daarna ook beter. 

Tweelingen- 22 mei tot 20 juni

Jouw impulsiviteit zorgt ervoor dat het moeilijk is om echt op je te rekenen. Als er een beter aanbod komt, pak je die zonder erbij na te denken. Dit bedoel je niet verkeerd, maar het kan wel je partner het gevoel geven dat hij niet leuk genoeg is. Probeer geen beloftes meer te maken die je waarschijnlijk niet kan nakomen. 

Kreeft – 21 juni tot 22 juli

Kreeften zijn net als Vissen gevoelige wezens. Ze hebben de angst om gekwetst te worden en zijn daarom heel voorzichtig wanneer het aankomt op relaties. Dit zorgt ervoor dat jij je minder openstelt en dat er misverstanden tussen jullie ontstaan. Spreek uit wat je behoeftes zijn tegen je partner. Communication is key!

Leeuw – 23 juli tot 22 augustus

Leeuwen staan graag in de spotlights, vooral in hun relatie. Ze vinden het heerlijk om in de watten gelegd te worden en complimenten te geven of krijgen. Als gevolg hiervan kan je partner het gevoel krijgen dat jullie relatie alleen maar om jou draait. Hierdoor kan je partner zich buitengesloten voelen. Probeer wat vaker de belangstelling bij je partner te leggen. 

Maagd – 23 augustus tot 22 september

Jij bent een georganiseerde perfectionist en je hebt daarom een hekel aan falen of fouten maken. Het is dan ook erg moeilijk voor je om je partner niet te wijzen op de dingen die hij fout doet. Toch zul je dit echt moeten doen als je een gezonde relatie wilt. Je bent niet zijn of haar moeder en ook je partner heeft ruimte nodig om zijn eigen fouten te maken. Slik “I told you so” voortaan maar in. Soms is een troostende partner ook wel fijn namelijk!

Weegschaal – 23 september tot 22 oktober

Jij bent een hopeloze romanticus en droomt van ware liefde. Toch ben je als het gaat om relaties behoorlijk afstandelijk. Hierdoor geef jij je partner het gevoel dat hij of zij in de weg staat, en je het wel zonder diegene kan. Op het moment dat je je openstelt om ‘samen te groeien’ in plaats van je eigen weg op te gaan zul je zien dat romantische scenes niet alleen in je dromen voorkomen!

Schorpioen – 23 oktober tot 21 november

Schorpioenen vinden het lastig mensen te vertrouwen. Hierdoor stellen ze zich niet open en spreken ze het niet uit als hun behoefte niet word vervuld. Maar juist omdat je je afsluit heeft je partner geen idee wat er aan de hand is. Zodra je open bent over je behoeftes en gevoelens ontstaat er een sterkere band en zal jouw vertrouwen in je partner steeds meer toenemen.

Boogschutter – 22 november tot 21 december

Boogschutters hebben vaak veel interesses en passies. Hierdoor weten ze niet meer wat ze willen en krijgen ze keuzestress. Je wordt vergeetachtig en afwezig en je reageert het af op je liefje.  Gelukkig is de oplossing vrij simpel. Ga vaker samen activiteiten ondernemen. Je partner zal zich meer betrokken voelen, waardoor jullie relatie vanzelf sterker wordt.

Lees ook:

Dit is jouw goede voornemen volgens je sterrenbeeld

Hier krijgt jouw sterrenbeeld de meeste stress van

Bron: famme.nlBeeld: Instagram