Films & Series

Wat? Dit is hoeveel Lily Collins verdient per aflevering van Emily in Paris

Wij zijn gek op Emily in Paris en kunnen niet genoeg krijgen van de lastige love triangle met Gabriel en van Emily haar prachtige outfits. Kortom; er moeten snel nog meer seizoenen komen, maar hoeveel verdient Lilly Collins eigenlijk per aflevering? Wij leggen het voor je uit en spoiler alert: dat is mega veel! 

Zoveel verdient Lily Collins dus per aflevering van Emily in Paris 

Dat Lily Collins goed betaald wordt voor haar rol als Emily in Emily in Paris hadden wij wel verwacht en tuurlijk is het een stuk meer dan ons bijbaantje in de supermarkt, maar wat Lily verdient per seizoen van Emily in Paris is echt niet normaal veel… Zo schat Cosmopolitan haar salaris, als ze het vergelijken met andere series en films, namelijk op ongeveer 265.500 euro per aflevering. Dit houdt in dat Lily voor een seizoen maar liefst 2.65 miljoen binnenharkt. Excusez-moi? Kunnen we ons nog ergens aanmelden voor de castings van Emily in Paris? Als je dit al schokkend vindt, kun je haar salaris beter niet omrekenen naar minuten, want met Emily In Paris verdient de actrice ongeveer 8.833 euro per minuut en dat ook nog in een prachtige setting met de mooiste outfits. Wij zijn in ieder geval stikjaloers…

Het totale vermogen van Lily Collins is nog veel meer 

Lily Collins is natuurlijk niet alleen als hoofdrolspeelster en producer in Emily in Paris te zien, want de girl speelde onder andere ook in Wicked, How to Be Single en in Love, Rosie. Waarbij zij natuurlijk ook het een en ander heeft verdiend, waardoor haar vermogen op dit moment echt torenhoog is. Zo schat Celebrity Net Worth haar vermogen dan ook ongeveer op maar liefst 22 miljoen… No way, wij gaan denk ik ook maar een masterclass acteren volgen!

Lily Collins hoeft eigenlijk niet meer te werken

Als je dacht dat het niet beter kan, dat kan het wel;Lily is namelijk ook nog eens de dochter van Phil Collins. Één van de Britse muzikanten waar je ouders gegarandeerd fan van zijn. Hij heeft een vermogen van ongeveer 265 miljoen en dat zullen Lily en haar vier broers en zussen op een dag van hun vader erven. Niet dat Lily dat geld nodig zal hebben, aangezien zij zelf al miljoenen heeft, maar het is toch leuk meegenomen, right?  

Lees ook: 
Wil je een goede relatie? Dan moet je het minimaal zovaak per jaar doen

Dit is jouw goede voornemen volgens je sterrenbeeld