News

Whoops: hebben Famke Louise en Denzel de naam van hun baby nou verklapt?

Redactie

Het is januari en dat betekent dat de geboorte van het kindje van Famke Louise en Denzel Slager op de planning staat. En wij zijn mega benieuwd hoe hun kleine straks gaat heten! Maar Denzel en Famke hebben in ieder geval al het één en ander verklapt over de naam, dus het raden is begonnen…

Hebben Famke Louise en Denzel de naam van hun baby verklapt? 

Het is bijna zo ver! Famke Louise en Denzel Slager kunnen hun kindje bijna in hun armen sluiten en dan wordt de naam van het kindje natuurlijk steeds interessanter. We hadden wel verwacht dat het kindje van Famke en Denzel niet de meest standaard Nederlandse naam zou krijgen, maar nu heeft het koppel er al het één en ander over verteld in hun realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw begin en  het heeft alles te maken met Frankrijk. Zo vertellen zij dan ook tijdens hun tripje Parijs in de serie dat de Franse hoofdstad extra bijzonder voor hen is, aangezien hun kindje een Franse naam gaat krijgen.

De naam begint met de letter N 

Meer kan het stel nog niet zeggen over de naam van hun kindje en ze grappen dan ook dat het misschien wel Baguette Slager wordt… Maar uiteindelijk vertellen Famke en Denzel toch iets meer en krijgen we te horen met welke letter de naam van hun kindje begint; met de N van Nico. Wij zijn mega benieuwd wat het gaat worden en we zijn al flink aan het raden. Zo kwamen de namen: Nicolas, Noel, Nouvel en Nolan al bij ons op… Hoe denk jij dat het kindje van Famke Louise en Denzel Slager gaat heten? 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Juice: deze oud-deelnemer van the Bachelorette doet mee aan MAFS

Irritant; deze dingen maak jij als vegan altijd mee

Must reads 👀