Love

Aan deze signalen merk je dat je partner het fijn vindt met jou in bed

signalen-partner-fijn-in-bed

Vraag jij je ook wel eens af of je partner het wel fijn vindt met jou in bed? Dan ben je niet de enige! Veel mensen hebben twijfels over hun bedprestaties. Je geeft je helemaal bloot en het kan je daarom behoorlijk onzeker maken. Het beste is natuurlijk om te praten met diegene, maar als dat geen optie voor je is, zijn dit de 10 signalen waaraan je kunt herkennen dat je partner het fijn vindt met jou in bed. 

1. Er wordt ook geknuffeld

Als jullie na een bedavontuurtje knuffelen, is dat sowieso een green flag. Dat betekent namelijk dat hij samen met jou wil nagenieten! Maar niet schrikken als ze daarna gelijk in slaap vallen, dat is heel normaal voor mannen!

2. Je partner wil dat jij geniet

Als jij geniet, dan geniet je partner ook. Als je teveel twijfelt, dan zal je partner dat merken. Wees dus zelfverzekerd en enjoy!

3. Je partner wil nieuwe standjes proberen

Als je partner nieuwe ideeën heeft zoals een nieuw standje of speeltje, dan weet je dat het goed zit. Hij steekt er namelijk tijd en energie in om jullie intieme momentjes te verbeteren en spannender te maken.

4. Je partner heeft nooit op- of aanmerkingen gehad

Dit betekent dat je partner niks te klagen heeft, en het eigenlijk wel prima vindt. Als diegene echt iets dwars had gezeten, was hij of zij namelijk wel het gesprek aangegaan.

5. Je partner spreekt het uit

Vergeet niet de momenten dat je partner aangaf dat hij/zij het fijn vond. Wij kunnen onszelf soms gek maken zonder dat de ander zich eraan stoort. It’s all in your head, girl!

6. Spontaniteit

Als je partner spontaan zin in jou krijgt, dan is dat een goed teken! Je partner geniet van jullie intieme momenten en als hij of zij daaraan terug denkt, kan die zich niet meer inhouden.

7. Jullie vinden elkaar belangrijk in bed

Geven en nemen, een gouden regel tussen de lakens. Als je partner het belangrijk vindt dat jij ook aan de beurt komt, betekent dat hij/zij jou belangrijk vindt in bed.

8. Je partner is af en toe romantisch

Chocolade, rozen(blaadjes) of ineens een lief kusje. Als hij/zij af en toe romantisch is dan houdt diegene echt van jou. Weg dus met die twijfels!

9. Je partner maakt oogcontact met je

Oogcontact kan erg intiem zijn, vooral in bed. Als je partner dit aandurft met jou, dan is diegene sowieso gek op je.

10. Er wordt veel gezoend

Lang niet iedereen vindt het fijn om veel te zoenen tijdens een bedavontuurtje. Maar als je dit wel doet, kan het goed zijn dat hij/zij het moment nog intiemer beleeft. Dichterbij dan dat kan je niet zijn toch?

Lees ook:
Deze 5 dingen denken we allemaal als we voor de eerste keer bij onze partner slapen

11. Je partner zegt je naam

Je partner is aan het genieten en zegt jouw naam. Zo laat je partner weten dat hij of zij het fijn vindt wat je doet. Nu hoef je echt niet meer te twijfelen!

12. Als hij kreunt

Je partner hoeft het natuurlijk niet uit te schreeuwen, maar geluiden maken geeft negen van de tien keer aan dat hij het lekker vindt. Meer geluid betekent dan ook: doorgaan met wat je doet!

Bron: Fem-femBeeld: Instagram

Must reads 👀