Love

Deze signalen geven aan dat je partner (misschien) vreemdgaat

Denken dat je partner misschien vreemdgaat is iets wat we allemaal we wel eens hebben gedaan, maar om hem nou meteen te beschuldigen van iets wat je nog niet zeker weet is geen goed plan. Mocht je dus twijfelen, dan zijn dit een aantal signalen waaraan je kunt merken dat je partner misschien wel vreemdgaat!

Signalen dat je partner misschien vreemdgaat​

Laten we eerst even vooropstellen dat deze signalen niet meteen betekenen dat jouw partner vreemdgaat. De signalen kunnen vaak ook gewoon een onschuldige reden hebben en misschien dat het wel te maken heeft met jouw onzekerheid of je angst om gekwetst te worden. Maar als je nou echt sterk het idee hebt dat jouw partner vreemdgaat, dan kun je deze signalen misschien wel in hem of haar herkennen. Mocht dat nou zo zijn, ga dan vooral het gesprek aan samen!

Hij of zij heeft vage afspraken

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, want als hij of zij om vage redenen van huis gaat en opeens tot laat over moet werken terwijldat normaal nooit moest.. Dan kan het natuurlijk betekenen dat de baas misschien iets strenger is geworden, maar kan het ook foute boel zijn. Zeker als hij of zij opeens een aantal keer gaat lunchen of koffie gaat drinken met die ene gewone vriend(in) waar je niks achter hoeft te zoeken en er als je het dan opbrengt komt meteen ruzie van komt… Toch iets wat verdacht overkomt, right? Mocht je het nou echt niet vertrouwen, vraag je partner dan een keer echt waarom hij over moet werken of wie die vage vriend(in) nou eigenlijk is…

Je partner heeft veel geheimen

Eerlijkheid is het allerbelangrijkste in een relatie, maar als je partner vreemdgaat doet hij of zij er waarschijnlijk alles aan om de affaire geheim te houden. Vaak doet je partner dan heel geheimzinnig als hij of zij op de telefoon of laptop bezig is en als je dan vraagt waarom hij of zij zo zit te smilen naar het beeldscherm is het antwoord vaak “niks hoor”. Dus als jouw partner toegangscodes verandert en blinde paniek krijgt als jij meekijkt op zijn of haar telefoon (of jij zijn telefoon in je handen hebt) kan dit niet veel goeds betekenen… Mocht je het nou echt niet vertrouwen, ga dan een keer zijn telefoon door of check een keer met wie hij allemaal belt. Maar als je zijn privacy liever respecteert kun je ook gewoon een keer aan de bel trekken en vertellen dat jij het gevoel hebt dat hij iets achterhoudt.

Hij of zij steekt minder veel tijd in de relatie

Eerst kocht hij nog wel eens een bloemetje voor je en vond hij het leuk om samen een paar daagjes weg te gaan, maar nu is alles wat hij voor je moet doen eigenlijk al te veel en heeft hij niet echt zin meer om bijvoorbeeld met je het bed in te duiken. Dit kan een signaal zijn dat hij een ander heeft, waarmee hij dit liever doet dan jou met alles te moeten helpen. Als ze een keer wat minder attent zijn gaan ze echt niet meteen vreemd, maar als het een patroon begint te worden moet je jezelf wel afvragen of je van zo’n iemand per se gelukkig wordt! 

Mocht hij of zij deze dingen nou niet doen, maar blijf je het gevoel houden dat hij of zij vreemdgaat dan heb je dat niet zomaar en kan het betekenen dat er iets niet goed zit in jullie relatie. Als dat nou het geval is, praat er dan over en vertel je partner waarom je dit gevoel hebt. Misschien dat hij  of zij jou hier mee wel kan helpen en als dat nou niet zo is kun je altijd de relatie beëindigen en op zoek gaan naar iemand die jou wel een goed gevoel geeft. Want je weet wat ze zeggen hè: er zijn genoeg vissen in de zee….

Lees ook: 

15 manieren om een gesprek te starten met je crush

Wil je een goede relatie? Dan moet je het minimaal zovaak per jaar doen