Love

5 x waarom jij geghost wordt door je date

Het blijft altijd een raadsel waarom mannen je op een begeven moment ghosten, terwijl jullie het voor jouw gevoel net zo gezellig hadden. Maar wat blijkt? Mannen doen dit niet zomaar en hebben hier zo hun redenen voor. Maak je geen zorgen, wij leggen het namelijk voor je uit!

Waarom je wordt geghost door je date

Het lijkt soms net alsof mannen van een andere planeet komen en als ze je dan ghosten heb jij dat gevoel al helemaal, want je hebt toch helemaal niks verkeerd gegaan? En je was toch gewoon lief voor hem? We get it, maar zo moet je echt niet denken. Mannen ghosten namelijk niet omdat ze je niet leuk vinden, maar vooral om deze redenen… 

Hij is toch verliefd op een ander

Jullie zijn een tijdje aan het daten en hij laat opeens niks meer van zichzelf horen, dan kan het zijn dat hij toch verliefd geworden is op een ander, want zeg nou zelf; hoeveel mannen daten er maar met een vrouw? Dus wees niet verdrietig als je niks van hem hoort en je hem een paar weken later smoorverliefd met een andere vrouw ziet lopen, er zijn namelijk genoeg vissen in de zee en jij kunt beter op zoek gaan naar een man die helemaal voor jou gaat! 

 

Hij heeft nog geen zin in gezeur

Tja. Ze drinken gewoon liever een biertje met de mannen in het weekend  en kijken wel met wie ze mee naar huis gaan in plaats van een weekendje weg en alles officieel en serieus maken met een vrouw. Kortom; als hij al bij de eerste date aangeeft niet echt op zoek te zijn naar iets serieus, begin er dan vooral niet aan. 

Hij wil geen ongemakkelijke situaties

Hij heeft geen zin in ongemakkelijke situaties en daarmee bedoelt hij natuurlijk dat hij niet wil wachten tot jij nog verliefder op hem bent en hem al aan je moeder hebt voorgesteld voordat hij je ghost. Volgens het mannenbrein kunnen ze dus maar beter snel de pleister er aftrekken voordat het jou straks nog meer pijn zal gaan doen. Denk maar zo, gelukkig heb je zo’n kwal nog niet aan je moeder voorgesteld! 

Hij heeft het te druk

Het is een super slecht excuus als een man je ghost, omdat hij het gewoon even een beetje druk heeft. We snappen wel dat je gewoon even druk kan zijn met je werk en dat je dan geen zin hebt om de hele dag te appen met een vrouw. Maar op een gegeven moment komt hij ‘s avonds heus wel uit zijn werk, en dan heeft hij wel genoeg tijd toch? Het is net hoeveel tijd een man voor je wil maken en of hij echt voor je wil gaan. Maar als je het excuus ‘ik ben een beetje druk’ krijgt, moet je vooral niet aan jezelf gaan twijfelen, hij is het gewoon niet waard. 

Je gaat te snel

Wij hebben er over het algemeen wel een handje van dat we erg snel gaan als we iemand echt leuk vinden. Zo hebben we vaak de namen van onze toekomstige kinderen al bedacht en struinen we Funda na de derde date al af om het perfecte huis te vinden waar de kinderen kunnen opgroeien. Kortom; het is niet zo gek dat mannen soms het idee hebben dat wij te snel gaan, want dat is natuurlijk soms wel zo. Mocht je nou vaak horen dat je iets te snel gaat, probeer het dan een beetje rustig aan te doen. Anders jaag je de mannen alleen maar weg! 😉

Lees ook: 

Tips nodig voor een originele date? Met deze 11 plekken zit je goed

Quiz: Op welke plek kan jij het beste een tattoo zetten?