Celebs

Monique Westenberg hint op een nieuwe liefde

Het afgelopen jaar was niet makkelijk voor Monique Westenberg. Haar ex André Hazes beëindigde de relatie en ging er vandoor met de knappe Sarah van Soelen. Ook deze relatie hield geen stand en André ruilde Sarah in voor Anne Rose. Toch lijkt er licht te zijn aan het eind van de tunnel. Monique heeft namelijk ook een nieuwe liefde! 

Monique Westenberg hint op een nieuwe liefde  

Toen André Hazes een tijdje geleden de relatie met Sarah van Soelen verbrak, leek het erop dat het goed ging komen tussen hem en Monique. Maar helaas had het niet zo mogen zijn, want André vond de liefde bij een nieuwe dame, genaamd Anne Rose.

Voor Monique was dit de zoveelste keer dat haar hart gebroken werd door haar ex André. Ondanks dat hij na zijn relatie met Bridget Maasland weer bij Monique terugkwam, hield ook die relatie geen stand en ruilde de zanger Monique weer in voor Sarah van Soelen. En nu is het Anne Rose die het het nieuwe liefje van André is. Dat het een emotionele rollercoaster is geweest voor Monique is dus niet zo gek. Gelukkig heeft ze ondanks alle downs haar kracht gevonden: zoontje André. 

Nieuwe vlam

Dat niemand kan tippen aan de liefde die ze voor haar zoon heeft, wil niet betekenen dat Monique geen behoefte heeft aan een man in haar leven. Op Instagram lijkt ze zelfs al wat subtiele hints te geven die lijken te duiden op haar nieuwe vlam. Ze plaatste een foto in haar Instagram Stories waarop DJ Billy The Kit te zien is. De DJ voelde de bui al hangen, en heeft zijn profiel op privé gezet. Is Monique dan eindelijk verder gegaan?

Lees ook:

Dit is alles wat wij weten over de nieuwe fling van André Hazes

Dit is de (rare) reactie van Sarah van Soelen op Monique en André Hazes

Bron: InstagramBeeld: Instagram