News

Wait, what? Monica Geuze plaatst TikTok-video met zwangerschapstest

Gisteren plaatsten we al nieuws over de potentiƫle break-up van Monica Geuze en haar vriend Robbert. Er is inmiddels echter een video op TikTok opgedoken waar wij even aandacht aan moesten besteden; Monica is op dit filmpje namelijk te zien met een zwangerschapstest. Say what?

Monica Geuze plaatst TikTok-video met zwangerschapstest

Monica had namelijk een TikTok-video gemaakt waarin ze Famke Louise enigszins te kakken zette, maar had tegelijkertijd wel een zwangerschapstest in haar hand. Waarom dat is? Geen flauw idee, maar zelf geeft ze hier wel iets meer duidelijkheid over!

@monicageuze95

Je hebt enneeh en goeie kanohn (and no me is not preggersšŸ¤£)

ā™¬ original sound – FamkeViralšŸ¤‘

Even wat achtergrondinformatie

Monica heeft drie jaar geleden al een dochtertje gekregen met Lars Veldwijk, Zara-Lizzy genaamd. Na de break-up met Lars kwam ze al vrij snel samen met Robbert Kroese en de twee hebben in de tussentijd zelfs samen een huis gekocht. Dus een volgende stap zat er al wel aan te komen. Toch?

Zwanger van de tweede?

De vlogger en presentatrice van Temptation Island plaatste een video op TikTok waarin ze een grapje maakte over Famke Louise. Ondertussen had ze echter wel een zwangerschapstest vast, dus wij vragen ons heel erg af wat de reden hierachter was. Ze werd daarna dus ook overspoeld met vragen over een eventuele zwangerschap. 

Not preggo

Monica liet echter al gauw weten dat ze ab-so-luut niet zwanger is van een tweede. Het hele gebeuren was als grapje bedoeld. “Haha, mijn inbox ontploft. Nee, ik ben niet zwanger. Ik dacht ook even moeite in een TikTok-video te steken…” 

Lees ook:

Oh, oh: is het over tussen Monica Geuze en Robbert?

Kelly van Love Island heeft haar nieuwe Matti gevonden