Love

5 x waarom sarcastische vrouwen mega aantrekkelijk zijn

Menig mens is op zoek naar een vrouw waar ze mee kunnen lachen en dan heeft een sarcastische vrouw vaak een streepje voor. Ben jij ook de grootste sarcast uit je vriendinnengroep? Dan hebben wij goed nieuws voor je: mensen vinden jou namelijk mega aantrekkelijk! 

Dit is waarom sarcastische vrouwen mega aantrekkelijk zijn 

Who knew, dat sarcastische vrouwen mega aantrekkelijk worden gevonden. Wij dachten namelijk altijd bij de zoveelste sarcastische grap dat ze echt wel klaar met ons waren, maar nee dus! En dit is waarom..

Ze hebben gevoel voor humor 

Mensen zijn op zoek naar een maatje waarmee ze kunnen lachen en daarbij vinden ze leuke humor dan ook mega aantrekkelijk. Je hoeft natuurlijk de grappen niet uit je mouw te kunnen schudden als een cabaretier, maar alles af en toe niet te serieus nemen is iets wat mensen leuk vinden. En laat jij dat nou net als één van de beste kunnen!

Sarcastische vrouwen zijn zelfverzekerd

Sarcastische vrouwen nemen veel mensen vaak goed in de maling en hebben geen blad voor de mond als ze er de zoveelste hilarische opmerking uit gooien. Hiervoor moet je natuurlijk behoorlijk sterk in je schoenen staan, want dat je zelf een keer gevuurd gaat worden door iemand kan niet uitblijven…  

Ze zijn altijd aan het lachen

Sarcastische vrouwen kunnen vaak het hardste om hun eigen lollige grapjes lachen en als je soms dacht dat dit gek overkomt, dan heb je het helemaal mis; mensen vinden dit namelijk mega aantrekkelijk en schattig. Dus lach vooral voortaan nog iets harder girl, en hou je niet in!

Sarcastische vrouwen zijn intelligent

Om sarcastische grappen te maken moet jij best intelligent zijn, het blijkt namelijk dat je brein harder moet werken om sarcastische grappen te kunnen maken. Sarcastisch en intelligent, dat klinkt niet verkeerd meid. 

Ze zijn mega sociaal

Een gesprek met jou voeren gaat altijd heel erg gemakkelijk en dat komt doordat sarcastische vrouwen mega sociaal zijn en altijd iets vinden om ongemakkelijke stiltes te kunnen vermijden. Dit is ideaal tijdens dates en wedden dat alle mensen na een date met jou steeds laaiend enthousiast zijn, omdat jij zo lekker spontaan bent? 

Lees ook: 

Wil je een goede relatie? Dan moet je het minimaal zovaak per jaar doen

15 manieren om een gesprek te starten met je crush