Lifestyle

Dit is jouw goede voornemen volgens je sterrenbeeld

Happy New Year girls! Wij wensen jullie natuurlijk heel veel geluk en liefde toe dit jaar en hopen dat ook dat jij dit jaar je doelen gaat halen. Heb je nog geen voornemens voor 2022? Dan kun je ook je sterrenbeeld even checken, de sterren weten namelijk meer over aankomend jaar dan je denkt… 

Steenbok –  22 december tot 19 januari

Het is een belangrijk jaar voor de Steenbok! Want dit is het moment voor de Steenbok om op zoek te gaan naar zijn/haar ambities. Waar ga jij helemaal van aan? Waar word je gelukkig van? Om dat te kunnen bereiken is het belangrijk om geen tijd meer te steken in dingen waar je geen energie van krijgt.

Voornemen voor de Steenbok: Houd dagelijks bij hoe gelukkig je was door wat je deed. Zo kan je zien of je veranderingen in je leven moet doorvoeren.

Waterman – 20 januari tot 18 februari

Watermannen zullen dit jaar wat meer risico’s moeten nemen, maar no worries, het is het echt waard! Haal het artistieke in je naar boven en probeer van alles uit om erachter te komen wat jouw talent is. Schrijf je in voor workshops of leer een nieuwe taal. Ga uit de comfortzone en je zult zien dat jij je horizon verbreedt dit jaar! 

Voornemen voor de Waterman: Breng in 2022 wat meer creativiteit in je leven.

Vissen – 19 februari tot 20 maart

Vissen staan erom bekend dat ze geneigd zijn weg te lopen van discussies en confrontaties. Dat is niet per se een slechte eigenschap, maar het kan er wel voor zorgen dat je je gevoelens opkropt. Probeer dit jaar daarom vaker je mening te uiten en je gevoelens te delen. 

Voornemen voor Vissen: probeer in 2022 wat minder vaak weg te lopen van confrontaties. Schrijf op wat je vindt en voelt en kom er later op terug. 

Ram – 21 maart tot 19 april

De Ram is een geboren leider en is dol op roem en erkenning. Maar wacht even Ram, dat betekent niet dat er aankomend jaar geen uitdagingen voor jou zijn. Ook in het nieuwe jaar zal je een versnelling hoger moeten schakelen. 

Voornemen voor de Ram: blijf ook in het nieuwe jaar 100% gas geven. Don’t give up!

Stier – 20 april tot 21 mei

Stieren staan er erom bekend dat ze sterk en gedreven zijn. Daarom is het voor de Stier belangrijk om dit jaar het immuunsysteem te versterken. Dit kun je doen door zoet en vet in te ruilen voor iets gezonds. Maar ook ademhalingsoefeningen, een ijsbad of koud afdouchen helpen je om je immuunsysteem en energieniveau een oppepper te geven. 

Voornemen voor de Stier: gun jezelf één dag per week een rust-dag, zo heb je meer kans dat je de goede voornemens volhoudt.

Tweelingen- 22 mei tot 20 juni

Ben jij Tweelingen? Dan heb jij waarschijnlijk een hele drukke bovenkamer. Continu vliegen er allemaal ideeën, gedachtes en vragen door je brein heen. Dat kan zijn voordelen hebben, maar het is ook erg vermoeiend. Tijd om dit jaar eens aan dat drukke hoofd te werken. Gedachtes beheersen is namelijk heel goed voor je mentale gezondheid. Benieuwd hoe je die gedachtes kan beheersen? Klik hier!

Voornemen voor Tweelingen: plan een dagelijks mindfulness-momentje. Zo houd je veel meer energie over voor dingen die er écht toe doen. Plus, je slaapt ook nog eens een stuk beter.

Kreeft – 21 juni tot 22 juli

De Kreeft is soms een beetje een roddeltante. Collega’s, kennissen, familieleden: als de Kreeft een gerucht hoort, gaat die er graag in mee. Probeer dit jaar wat kritischer te zijn op wat je hoort. Verplaats jezelf in die ander, hoe zou jij het vinden als iemand achter je rug over je praat? 

Voornemen voor de Kreeft: handel dit jaar uit liefde, en mooie dingen zullen gebeuren.

Leeuw – 23 juli tot 22 augustus

Stop met je druk maken om wat anderen over je denken, Leeuw! Je mag best rekening met anderen houden, maar laat het niet je leven bepalen. Het leven is te kort om bezig te zijn met wat anderen van je vinden/denken. Vertrouw op jezelf en volg je eigen pad. Echte vrienden zullen altijd klaar staan voor jou. 

Voornemen voor de Leeuw: probeer je in 2022 minder druk te maken om wat anderen van je denken.

Maagd – 23 augustus tot 22 september

Maagden zijn vaak wat meer gesloten en onzeker. Ze doen zichzelf snel te kort en daar mag in 2022 wel verandering in komen. Ga dit jaar eerst leren om van jezelf houden. Als je dat doet, zijn de mogelijjkheden oneindig. 

Voornemen voor de Maagd: leg niet te veel druk op jezelf en accepteer je gebreken!

Weegschaal – 23 september tot 22 oktober

Een Weegschaal is graag romantisch en wacht nog altijd op die ene persoon om dat mee te delen. Maar wees gerust, dit jaar kan het eindelijk zover zijn. Sta daarom open voor nieuwe dingen en probeer nieuwe mensen te ontmoeten. De ware is soms dichterbij dan je denkt.

Voornemen voor de Weegschaal: stel jezelf iets meer open naar anderen in 2022. 

Schorpioen – 23 oktober tot 21 november

Een Schorpioen kan totaal niet met geld omgaan. Niet zo gek dus, dat ze aan het eind van het jaar een lege bankrekening heeft. Ga je uitgaven en inkomen bijhouden en leer sparen. Je zal er dingen voor moeten laten, maar uiteindelijk heb je hier alleen maar baat bij. 

Voornemen voor de Schorpioen: slimmer omgaan met geld. 

Boogschutter – 22 november tot 21 december

Boogschutters zijn eigenwijs en hebben graag het laatste woord. Maar pas op, Boogschutter! Veel mensen irriteren zich hieraan en je jaagt ze weg. Je hoeft niet elke discussie te ‘winnen’. Meningsverschillen mogen er zijn. Verplaats je wat vaker in een ander het komende jaar.

Voornemen voor de Boogschutter: probeer in een discussie naar je tegenhanger te luisteren en tot een overeenkomst te komen. 

Lees ook:

Weekhoroscoop: dit staat jou deze week te wachten

7 x tips om de maand januari wat leuker te maken

Bron: LibelleBeeld: Instagram