News

Dit is wat Mert van Love Island van Joans relatie met Niek vindt

 

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat Love Island winnaars Joan en Mert uit elkaar zijn gegaan. Joan heeft zelfs een nieuwe liefde in haar leven gekregen: Niek Marijnissen, ook wel bekend van de Bachelorette. We kunnen begrijpen dat als je eerste reatie uit gaat dat je daar best wel wat dingen bij voelt. Zo ook Mert, die in een live-video zijn ongezouten mening geeft over de nieuwe relatie van zijn ex.

Dit is wat Mert van Love Island van Joans relatie met Niek vindt

Het is alweer twee jaar geleden dat Joan en Mert Love Island wonnen. Ze kozen beide voor de liefde en verlieten het eiland met een mooi geldbedrag. Helaas heeft dit niet heel lang mogen duren, het stel is een jaar met elkaar geweest, daarna liep de relatie toch stuk. Niet lang daarna is Joan gespot met Niek Marijnissen, en nu horen we zelfs dat ze al een relatie hebben. Oh oh… wat zal Mert daarvan vinden?

Instagram Live

Gisteren besloot Mert live te gaan op Instagram en vragen te beantwoorden van kijkers. Op het eind van de live gaan de vragen opeens over zijn ex-vriendin Joan. Kijkers vragen zich natuurlijk af hoe hij tegen haar nieuwe relatie aankijkt. Ook kijkers merken dat de nieuwe relatie van Joan best snel is gegaan en ze vragen aan Mert hoe hij daar tegen aan kijkt. Mert geeft aan dezelfde mening te delen als anderen. ”Als zij gelukkig zijn, dan is dat zo”.  Wel vindt Mert dat Joan redelijk kort na de break up een nieuwe relatie heeft. Dit vindt hij lastig te begrijpen, omdat hij zelf niet zo in elkaar zit.

Relatiebreuk

Maar waarom is dit winnaarskoppel uit elkaar gegaan? Ook hier geeft Mert antwoord op in zijn Instagram Live video. Volgens Mert kwam dat omdat hun levens te verschillend waren van elkaar. Ze hadden niet alleen hele andere humor maar ook qua persoonlijkheid lagen Joan en Mert niet op één lijn. Aan het single leven kan Mert maar niet wennen. ”Ik kan daar niet zo goed mee om gaan. Joan is heel erg vrij in haar doen en laten en ik vind dat dat niet hoort als je een relatie hebt. Je hoort een soort van verantwoordelijkheid af te leggen aan elkaar,” aldus Mert.

Lees ook:

Kelly van Love Island heeft haar nieuwe Matti gevonden

Ivo van AYTO gaat nu officieel met deze EOTB-deelneemster

Bron: VerraderlijkBeeld: Instagram