News

Oh, oh: is het over tussen Monica Geuze en Robbert?

Monica Geuze is inmiddels al meer dan twee jaar gelukkig met vriend Robbert Kroese. Maar goed, volgens Juice Channel moeten we eigenlijk in de verleden tijd spreken, want van een gelukkige relatie is volgens hen geen sprake meer. Volgens menig mens die Juice Channel heeft gecontacteerd hebben ze redelijk veel problemen en Monica heeft dit inmiddels zelf ook al in haar vlogs laten weten..

Is het over tussen Monica Geuze en Robbert?

De laatste weken gingen er sowieso vrij veel geruchten de rondte waarin bleek dat de relatie tussen Monica Geuze en boyfriend Robbert Kroese niet zo lekker liep. Op de vraag of die geruchten waar waren of niet, wilde Monica vervolgens niet reageren. Wat vervolgens weer als apart beschouwd werd door Juice Channel, want bepaalde roddels kan je maar beter ontkrachten. Right?

Geen foto’s meer op de socials

We zagen de afgelopen tijd sowieso weinig kiekjes voorbij komen van Robbert op de Instagram van Monica, vanaf 25 oktober niet meer om precies te zijn. Wel kwam Robbert voorbij in haar vlogs, maar dit waren niet de leukste beelden. Daarnaast was Robbert in eerste instantie niet eens te zien in de recap video van 2021 van Monica. Toen één van haar volgers daar iets van zei, werd de persoon in kwestie geblokkeerd en werd er snel een foto geplaatst van haar en Robbert. Weird, right?

Gesprekken bij de psycholoog

Om daar nog even een schepje bovenop te doen; Monica zit niet echt lekker in haar vel. Haar leven is, naar eigen zeggen, nogal serieus geworden en hierdoor heeft Mo enigszins last van FOMO. Ze voelt zich ouder dan ze is en is niet bepaald fan van alle serieuze verplichtingen. Hier praat ze dan ook over met een psycholoog.

 

Lees ook:

Kelly van Love Island heeft haar nieuwe Matti gevonden

Dit is de nieuwe vlam van André Hazes en ze vieren samen Oud en Nieuw