News

Kelly van Love Island heeft haar nieuwe Matti gevonden

Kelly van der Minne kennen we natuurlijk uit het eerste seizoen van Love Island waar zij Matthy aan de haak sloeg, dit kwam vrij snel ten einde en daarna had zij nog een romance met Sander uit Ex On The Beach.  Sander move over, want dit is de nieuwe vlam van Kelly van der Minne!

Is dit de nieuwe Matti van Kelly van der Minne? 

Tijdens Love Island dachten wij allemaal dat Kelly van der Minne en Matthy een perfecte match waren en dat zij het na Love Island wel zouden redden samen. Maar niks is minder waar, want helaas is hun romance na het programma snel geëindigd. Later heeft Kelly het nog wel leuk gehad met de enige echte tattoo Elvis aka Sander uit Ex On The Beach, maar ook dat liep niet goed af. Nu lijkt Kelly wel wat geluk in de liefde te hebben, want zij heeft een nieuwe vlam aan de haak geslagen en hij heet ook nog eens Matti. Toeval bestaat niet, right?  

Kelly werd zoenend gespot met Matti

Tijdens Oud en Nieuw deelde deze Matti Bouwer dan ook een filmpje op zijn Instagram Stories waarop hij zoenend gespot werd met Kelly van der Minne toen de klok twaalf uur sloeg… Helaas is het filmpje niet meer te zien en hebben de twee ook nog niet bevestigd dat zij iets met elkaar hebben, maar we will keep you updated girls

Lees ook:

Kom je moeilijk in slaap? Deze 4-7-8 techniek kan je helpen

Meet the boyfriend bob: de nieuwe haartrend van 2022