Lifestyle

Meet the boyfriend bob: de nieuwe haartrend van 2022

Een nieuwe maand betekent dat het de hoogste tijd is voor een nieuw kapsel. Je zou veilig alleen de puntjes kunnen knippen, maar je kan ook gaan voor de nieuwste haartrend van het moment, namelijk the boyfriend bob! 

Alles over the boyfriend bob

We get it, het is best spannend om je haar kort te knippen en je hebt als snel het gevoel dat je een Karen wordt met een bob, maar Dua Lipa en Kim Kardashian hebben ons al laten zien dat het eigenlijk mega sexy staat en dat we het gewoon moeten doen, right? Daarnaast is de bob ook nog eens de meest populaire haartrend ter wereld en wordt hij zo’n 222.580 per maand opgezocht op Google. Én staat hij in 52 landen boven aan als populairste haarlook, waaronder in Engeland, Amerika, Duitsland en onze zuiderburen België. Hebben we je al overtuigd? Dan is het de hoogste tijd om je alles te vertellen over the boyfriend bob!

The boyfriend bob is anders dan een normale bob

Het verschil met een boyfriend bob en een normale bob is dat een boyfriend bob een stuk korter en blokkeriger is dan een normale bob. Zo kun je het heel gemakkelijk naar jouw stijl veranderen en zou je het mooi kunnen krullen, stijlen en opsteken, waardoor het de perfecte haarstijl is voor iedereen. Weet je niet zeker of een bob wel bij jouw hoofdvorm zal passen? Maak je dan vooral niet druk en check het een keer met een pruik voordat je besluit de helft van je haar er af te knippen en je het uiteindelijk niks vindt! 

View post on Instagram
 

Lees ook: 

Carrière maken in 2022? Dat lukt zeker bij deze sterrenbeelden

9 dingen die je terugbrengen naar het jaar 2007