Fashion

Trend alert: groovy prints zijn terug van weggeweest in modeland

Heb jij al mensen op straat gespot met van die printjes die je ook in That Seventies Show voorbij zag komen? Dat kan goed kloppen, want deze groovy printjes zijn weer helemaal terug van weggeweest als het om mode gaat. Get ready!

Groovy prints zijn weer terug van weggeweest

Niet alleen als het gaat om onze kapsels en onze make-up, maar ook op het gebied van mode, zijn de seventies weer helemaal terug. Van die leuke geometrische printjes op je broek, jasje of trui bijvoorbeeld.

Wat is groovy dan precies?

Nee, in de jaren zeventig hadden ze niet alleen maar flared jeans aan met mega opvallende prints. Flared jeans zijn we al een tijdje aan het overnemen, overigens. Maar die groovy prints zijn ook fantastisch! 

View post on Instagram
 

Over the top

Belangrijk bij deze print is dat je een beetje buiten de lijntjes moet gaan denken. Alles over the top en oversized, dus. Je kan ook een broek met groovy print matchen met een colbert met diezelfde print, vet! Wil je het iets meer subtiel naar voren laten komen? Dan kan je er ook voor kiezen om een sjaaltje met een mooie print om te slaan of bijvoorbeeld een coltrui met groovy geometrische print onder je outfit te dragen. 

Lees ook:

Money piece highlights zijn de nieuwste haartrend en het staat werkelijk waar iedereen

Dit zijn de leukste colourful kleding accounts die je moet volgen op Instagram

Must reads 👀