Love

Heb jij deze karaktereigenschap? Dan heb je een grote kans op een goede relatie

Relaties zijn niet altijd even makkelijk en wat is nou de sleutel tot een goede relatie? Met deze karaktereigenschap maak je er in ieder geval een grote kans op!

Met deze karaktereigenschap heb je kans op een goede relatie

Uit een onderzoek van de Universiteit van Virginia blijkt dat gul zijn een karaktereigenschap is, waarbij je een grote kans maakt op een goede relatie. Een gezonde lange relatie draait namelijk om lief en gul zijn voor elkaar. Lees snel verder, want dit moet je weten over de karaktereigenschap gul zijn…

Ben je niet zo gul? 

Ben je van jezelf niet zo gul, dan betekent dit natuurlijk niet dat je geen kans maakt op een goede relatie. Gulheid kun je namelijk leren, zo kun je het dan ook zien als een spier die je kan trainen. Als je namelijk iedere dag iets liefs doet voor een ander wordt het op een begeven moment een gewenning en ben je van zelf op eens mega gul.  

Gulheid maakt je seksleven nog beter

Wat levert de karaktereigenschap gulheid je in een relatie dan eigenlijk op? Nou, een heleboel gulheid maakt je seksleven namelijk nog beter. Zo heb je een langer voorspel, omdat je gul voor elkaar bent en zo kun je je partner het beste vragen wat hij of zij lekker vindt. Want zo kun je elkaar natuurlijk heel fijn verwennen. Oh ja, gulheid betekent natuurlijk niet dat je seks moet hebben als je daar geen zin in hebt hè, omdat de ander je pusht. Nee is namelijk ook gewoon een antwoord!  

Je hoeft jezelf natuurlijk niet op te offeren

Gul zijn betekent natuurlijk niet dat je extreem veel je best moet doen voor anderen, waarbij je jezelf eigenlijk opoffert, want dat gaat net iets te ver. Het gaat er namelijk om dat je de ander blij maakt, maar dat mag nooit ten koste van je eigen welzijn gaan. Heb je het idee dat dit bij jou wel gebeurt? Geef dan wat extra liefde aan jezelf in plaats van aan een ander, dat verdien jij namelijk.  

Iemand vergeven hoort erbij

De meeste relaties gaan niet altijd over rozen, want een ruzie of een discussie hoort er gewoon bij en dat is helemaal niet slecht. Maar toch hoort vergeven er ook bij na een ruzie en dit heeft alles te maken met gulheid. Zo geef je de ander ruimte om fouten te maken, maar ook om te leren van die fouten. Tuurlijk hoort er ook een sorry bij van je partner, als jullie elkaar maar blijven vergeven en blijven leren van elkaar, komt het vast helemaal goed met jullie!  

Lees ook: 

Science says: sushi eten maakt je slimmer

Oh, oh: zoveel roddelen we blijkbaar op een dag