Films & Series

Deze series moet je absoluut gaan kijken dit jaar

Een nieuw jaar betekent natuurlijk een nieuwe serieverslaving en met deze temperaturen kun je die wel gebruiken, want echt weer om naar buiten te gaan is het natuurlijk niet. Lees snel verder, want deze series moet je sowieso gaan bingewatchen!

Deze series moet je dit jaar echt kijken

We hebben het idee dat we alle streamingdiensten ondertussen al hebben uitgespeeld, maar niks is minder waar want er zijn nog altijd een aantal pareltjes die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien. Kortom grote kans dat je deze series nog niet hebt gezien… 

Love Life

De serie Love Life gaat over de twintiger Darby Carter gespeeld door Anna Kendrick die op zoek is naar iemand om haar leven mee te delen. Niet iedere crush loopt goed af en hierdoor krijgt Darby steeds meer levenservaring en komt ze steeds dichter bij de ware voor haar. Het is echt een grappige serie waarin je waarschijnlijk heel veel dingen uit eerdere relatie kunt herkennen. En goed nieuws; als je seizoen 1 namelijk helemaal gebingewatched hebt, kun je meteen beginnen aan het tweede seizoen die sinds kort ook op Videoland staat! 

Never Have I Ever

De serie Never Have I Ever gaat over de Indiaans-Amerikaanse Devi die na een traumatisch jaar populair wil worden. Haar familie, vrienden en gevoelens staan hier enorm bij in de weg en als ze dan eindelijk de hunk van de school aan de haak geslagen heeft, gaat alles helemaal mis… Mocht je de serie nou binnen een avondje uitgekeken hebben? Dan hebben wij goed nieuws; want er is nog een seizoen on the way. 

Hjem til Jul 

Grote kans dat je nog nooit van de serie Hjem til Jul hebt gehoord, maar dat is eigenlijk best zonde, want deze Noorse serie is echt fantastisch. In de serie volgen we het verhaal van Johanne die op zoek is naar een vriendje dat ze met de Kerstdagen aan haar familie kan voorstellen. Veel mannen komen voorbij, maar velen van hen zijn absoluut geen match met Johanna, wat hilarische momenten oplevert. Oh ja; mocht je de serie willen gaan kijken, dan is het misschien wel een goed idee om de Nederlandse ondertiteling aan te zetten, want aan de Noorse taal is geen touw vast te knopen!  

Costa!

We hebben de film Costa natuurlijk allemaal wel eens gezien en wij zijn echt obsessed met de film, maar wist je dat er ook een serie van de film op Netflix staat? In deze serie gaan we nog meer drama, drank en rivaliteit met een andere club zien. Pak er een kleedje en een theetje bij en begin met bingewatchen, girl

Dash & Lilly 

Als je voor een echte feel good serie wil gaan, moet je de serie Dash & Lily kijken. In Dash & Lily volgen we de love story van de tieners Dash en Lily die verliefd worden tijdens Kerstmis. Het is een bewogen liefdesavontuur met veel obstakels, maar uiteindelijk komt alles toch weer goed. Zullen ze het samen redden of vieren ze Kerst uiteindelijk toch alleen?   

Lees ook: 

Science says: sushi eten maakt je slimmer

Oh, oh: zoveel roddelen we blijkbaar op een dag