News

Fabiola en Koen Kardashian hebben een flinke online ruzie

Fabiola en Koen Kardashian zijn beide te zien in de documentaire Please Hate Me op Videoland. Hierin vertellen zij hoe het is om dagelijks met haat om te gaan via de socials. Maar wat blijkt is dat de twee hier flinke ruzie over hebben gehad…

Fabiola en Koen Kardashian hebben flinke ruzie gehad

Tegenwoordig is online haat echt een ding geworden, zo laten mensen comments achter op Instagram die zij nooit in het echt tegen iemand zouden durven zeggen, omdat zij zich kunnen verstoppen achter hun telefoon. Maar hoe is het eigenlijk om dagelijks bakken met haat over je heen te krijgen? In de documentaire Please Hate Me op Videoland geven onder andere Fabiola en Koen Kardashian een kijkje in dit leven. Super goed zou je denken, maar Koen is eigenlijk niet zo blij met zijn deelname aan Please Hate Me. Zo heeft hij dan ook, volgens Fawrynotsawry, tegen de producent gezegd: “Sorry, maar toen ik aan mijn management gevraagd wie er in zouden zitten, waren heel veel types niet genoemd. Ik vind dit behoorlijk gênant.” 

En één van die types zou dus Fabiola moeten zijn. Zij heeft dan ook fel gereageerd op Koen en schreef op Instagram: “Ik heb gehoord dat er iemand inzit die er helemaal niet in wilde toen hij hoorde dat ik erin zat. Ik vind het een beetje jammer dat als iemand zelf gehaat wordt, diegene het dan terugdoet bij een ander om zichzelf beter te voelen. Respect is belangrijk in je leven. Leer dat maar meneer Kardashian.” Oh no, dat hadden wij niet verwacht!

Please Hate Me moet je echt zien

Niet alleen Fabiola en Koen zijn in de documentaire te zien, maar ook Lisa Sace, Bella Arino en Jay Zwarts, wat heel wat verhalen oplevert. Dus pak er een kleedje bij en begin met bingewatchen, want dit moet je echt zien! Oh ja; en als je vandaag nog van plan was een paar haat comments achter te laten online, besef je dan dat je met haat helemaal niks opschiet en dat je hierdoor bewust mensen kwetst. Je zou het zelf namelijk ook helemaal niet leuk vinden om haat te ontvangen op de socials, right? Dus doe het dan ook niet bij een ander!  

Lees ook:

Samen met je partner dutjes doen is hartstikke goed voor jullie relatie

Dit is de nieuwe vlam van André Hazes en ze vieren samen Oud en Nieuw