Food

Science says: sushi eten maakt je slimmer

Als we ergens gek op zijn, dan is dat wel sushi. Het liefst zouden we dit elke dag eten maar helaas kan ons studentenbudget dat niet aan. Toch zullen we wat vaker sushi moeten gaan eten. Uit nieuw onderzoek blijkt namelijk dat je slimmer wordt van sushi eten. Dat betekent voortaan schaamteloos sushi eten!

Sushi maakt je slimmer

Sushi is natuurlijk mega lekker én ook nog best gezond. Maar dat is niet de enige reden dat we van sushi houden. We worden namelijk ook slimmer van dit japanse gerecht. Dus ondanks dat sushi toch flink wat kost, is het dus zeker wel iets waard. Op naar de all you can eatYummie!

Omega 3

Je wordt dus slim van sushi eten. Maar waardoor komt dat? Gelukkig is het antwoord op de vraag heel simpel. In sushi zit vaak veel vette rauwe vis. Vette vis bevat veel Omega 3, en dat is super goed voor je. Het draagt namelijk bij aan de hersenvitaliteit, waardoor je op mentaal én fysiek vlak beter kunt presteren. Geen wonder dus dat je hier slim van wordt! Daarnaast heeft de vette vis in de sushi meerdere gezondheidsvoordelen. Het zorgt er namelijk voor dat je reactievermogen toeneemt en dat je minder moe bent.

Het eten van sushi heeft dus best wel wat voordelen. Je leeft langer, het is gezond en je wordt er ook nog eens slim van. Dit wil overigens niet meteen zeggen dat je niet meer hoeft te studeren. Maar al dat harde werk mag je dus best belonen met een california roll. Bye bye guilt, hello sushi!

Lees ook:

Quiz: Welke soort sushi past het beste bij jou?

Wat? Blijkbaar eten we sushi al ons hele leven op de verkeerde manier

 

Bron: Fem-femBeeld: Instagram

Must reads 👀