Love

We maken in januari de meeste kans om onze ware liefde te vinden

januari-ware-liefde

Tuurlijk is single zijn niet het einde van de wereld. Je mag te allen tijde je eigen beslissingen maken, hoeft daarbij geen rekening te houden met een significant other en die datingapps zijn ook niet het einde van de wereld. Mocht je nou toch toe zijn aan een relatie of iets dat ietwat meer serieus is dan altijd maar die eeuwige friends with benefits, dan hebben we goed nieuws voor je. De maand januari is namelijk de perfecte maand om jouw ware liefde te vinden!

Ware liefde ontmoeten

Happy single? Of je dat nou wel of niet bent, het is altijd leuk om een maatje te ontmoeten. En gelukkig voor jou, is de maand januari daar de perfecte tijd voor! Wij leggen je even uit waarom deze maand precies de juiste tijd is om jouw nieuwe partner te ontmoeten.

De oorzaak

En de oorzaak is: de Kerst. Door die eerste en tweede Kerstdag worden we natuurlijk de hele tijd geconfronteerd met stelletjes en blije mensen. En laten we eerlijk zijn; dan komen we toch altijd tot de conclusie dat gesandwiched worden door mensen die elkaar doodknuffelen en jij moederziel alleen zit niet echt de perfecte situatie is. En dat we dus iemand willen ontmoeten die we volgend jaar mee kunnen nemen! Na de feestdagen gaan de meeste singles om die reden ook nét iets harder op zoek naar the one.

Lees ook:
Met déze 5 tips overleef jij de donkere maand januari

Match made in heaven

Singles melden zich dus massaal aan op alle bekende datingsites en apps na de Kerstdagen. Hee, en dat betekent des te meer keuze voor jou! Dus waarom probeer je ‘t niet? Swipen maar! Zoek je de perfecte dag om jouw match made in heaven te ontmoeten? Da’s dus 7 januari. Maar voor en na die tijd heb je ook de meeste kans om jouw partner te ontmoeten. Let’s go!

Beeld: netflix