News

Dit is de nieuwe vlam van André Hazes en ze vieren samen Oud en Nieuw

Na Monique Westenberg en Sarah van Soelen is er een nieuwe vlam in het leven van André Hazes, namelijk de enige echte Anne Rose. Waar hij nu zelfs Oud en Nieuw mee zou gaan vieren in het buitenland! Lees snel verder, dan leggen wij het voor je uit.

André Hazes gaat Oud en Nieuw vieren met zijn nieuwe vlam

De breuk van André Hazes en Sarah van Soelen was praktisch onvermijdelijk en iedereen had het idee dat André nog wel terug zou gaan naar zijn ex Monique Westenberg. Omdat uitkwam dat André haar en hun zoontje probeerde over te halen om mee te verhuizen naar Amerika. Maar nu wordt er door Yvonne Coldeweijer beweerd dat André alweer een nieuwe vlam aan de haak heeft geslagen en dit is de enige echte Anne Rose. Zij is een goede vriendin van de zoon van Rosanna Kluivert en volgens de foto’s van het roddelaccount Reality.FBI waren zij eerder al kerstinkopen samen met de moeder van André aan het doen… Maar dat is niet het enige; roddelkoningin Yvonne Coldeweijer maakte ook bekend dat de twee gisterochtend samen in het vliegtuig zijn gestapt en zijn vertrokken naar het Spaanse Malagá om hier samen Oud en Nieuw te vieren! 

Een romantisch tripje naar Londen

Daarnaast zouden de twee volgens Yvonne ook nog een weekendje naar Londen gaan in januari, maar waarschijnlijk zijn die plannen nu dus gewijzigd naar het Spaanse Malagá. We hopen snel meer te zien over de nieuwe vlam van André Hazes en misschien dat we de aankomende dagen toch nog van wat hints kunnen genieten op zijn Instagram, want André heeft zelf nog niks bekend gemaakt over zijn potentiële nieuwe lover. Dus we keep you updated, girls

Lees ook: 

OMG: Love Island’s Donny en Rowenna komen met groot nieuws

Drink je geen alcohol? Maak dan deze originele alcoholvrije drankjes voor Oud en Nieuw!

Must reads 👀