Films & Series

Bridgerton seizoen 2 coming up: dit is wanneer je het nieuwe seizoen kunt zien

 

Het is alweer een jaar geleden dat het eerste seizoen van Bridgerton op Netflix verscheen en oh, wat hebben we genoten. Een seizoen lang hebben we kunnen genieten van de meest prachtige baljurken, passievolle romances en de meest sappige roddels. De perfecte serie voor Girlscene dus. Niet zo gek dus dat wij mega excited waren toen we hoorden dat seizoen 2 van Bridgerton in zicht is! 

Dit is wanneer je het nieuwe seizoen van Bridgerton kunt zien

Toen een jaar geleden de serie Bridgerton op Netflix verscheen, was het gelijk raak. De serie werd één groot succes en fans waren helemaal weg van de iconische kostuums, acteurs en natuurlijk de decors. Ook de verhaallijn van de serie, die wat weg heeft van Gossip Girl in een ouderwets jasje, viel goed in de smaak. Kortom; alles wat je nodig hebt voor een heerlijke binge-sessie. We hadden het eerste seizoen natuurlijk in een paar dagen uit, dus moesten we wachten op het tweede seizoen. Maar onze gebeden zijn verhoord, er komt namelijk een tweede seizoen aan!

Netflix deelde op Eerste Kerstdag een video waarin de cast members de releasedatum van Bridgerton seizoen 2 bekendmaken. Hierin zie je de cast van Bridgerton die een bericht voorlezen van Lady Whistledown a.k.a de roddelqueen. “Het is gebruikelijk voor een eerste jubileum om papier cadeau te doen. Ik hoop dat je dit papier erg informatief vindt. Bridgerton zal terug keren op 25 maart 2022.” 

Seizoen twee

Elk seizoen van Bridgerton focust zich op één van de Bridgerton kinderen. In het nieuwe seizoen zal dat gaan over het liefdesverhaal van Anthony Bridgerton. Penelope Featherington, die gespeeld word door Nicola Couglan, zal ook in dit seizoen terugkeren. Omdat de productie niet wist of de serie in de smaak zou vallen, werd er niet gerekend op een tweede seizoen. Gelukkig is de serie een groot succes geworden en kunnen we binnenkort het tweede seizoen zien van Bridgerton. En we kunnen alvast verklappen dat Lady Whistledown meer kanten van zichzelf zal laten zien. To be continued

Lees ook:

OMG! Er komt een nieuwe romantische comedy met Lucas Bravo van Emily in Paris

Series opnieuw kijken is dus eigenlijk heel goed voor je gezondheid

Beeld: Instagram