News

Wow: zoveel appartementen heeft Anna Nooshin gekocht

Anna Nooshin, die we kennen van NSMBL, Expeditie Robinson en als influencer, is de afgelopen tijd iets naar de achtergrond getreden. Maar niets is minder waar; ze heeft namelijk nog steeds wel genoeg middelen om nóg twee appartementen te kopen!

Zoveel appartementen heeft Anna Nooshin

Ze heeft haar huizenbezit dus nogal uitgebreid, en dat is nog zacht uitgedrukt. Even opletten, want zoveel appartementen heeft Anna Nooshin aan haar bezit toegevoegd!

Met eigen geld gekocht

Zo slecht gaat het dus niet met influencer Anna Nooshin. Ze heeft de twee appartementen namelijk gekocht met eigen geld (!) en dat kost niet niets. De twee huisjes hebben haar namelijk een bedrag van 520.000 euro gekost. What? Hoe ze dat zonder hypotheek voor elkaar heeft gekregen, is voor ons ook een raadsel. 

Het eerste appartement

Het eerste appartement dat ze heeft gekocht zou haar eigenlijk 239.000 euro kosten, maar omdat de woningmarkt nu zo overbelast is heeft ze overboden. Uiteindelijk heeft Anna Nooshin 255.000 euro voor het eerste appartement van 74 vierkante meterbetaald. Deze verhuurt ze nu trouwens voor 1195 euro per maand. 

Anna Nooshin aantal appartementen

Het tweede appartement

Het tweede appartement dat Anna Nooshin kocht had ze al een tijdje terug gekocht. Deze ligt op de elfde etage dichtbij winkelcentrum Zuid Plein in Rotterdam. Met een uitzicht op de Rotterdamse haven, wow!

Vier huizen in totaal

Zelf woont Anna Nooshin met haar vriend in Den Haag, en heeft ze nog een luxe huis in Amsterdam. Als we alles bij elkaar optellen, heeft de influencer en owner van NSMBL dus vier huizen. Keep on dreaming, girl!

View post on Instagram
 

 

Lees ook:

Famke Louise en Denzel onthullen het geslacht van hun baby

Dit gebeurt er met je als je te lang geen hoogtepunt hebt gehad

Must reads 👀