News

Famke Louise en Denzel onthullen het geslacht van hun baby

Dat Famke Louise en Denzel Slager hun eerste kindje verwachtten, wisten we al langer. Inmiddels houden we het hele avontuur al een tijdje in de gaten via hun Videoland-serie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’. En in de laatste aflevering hebben ze het geslacht van de baby bekend gemaakt!

Geslacht van de baby van Famke en Denzel onthuld

In de enorm uitgebreide ‘gender reveal party’ van de twee hebben Famke Louise en Denzel Slager het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. 

De gender reveal party

Alle vrienden en familie van de twee hadden de koppen bijeen gestoken om een mega gender reveal party te organiseren. In een enorm grote zaal zaten alle familieleden en vrienden van Denzel én Famke hun op te wachten en na een emotioneel privé-concert van de moeder en het broertje van Famke werd het geslacht van hun kindje bekendgemaakt.

View post on Instagram
 

We krijgen gewoon een jongetje, schatje!

Door een confettikanon kwamen Famke en Denzel (en de rest van de zaal) erachter dat ze straks een jongetje krijgen. Denzel is enorm blij en roept uit ‘we krijgen gewoon een jongetje, schatje!’ Ook Famke is door het dolle heen en zegt tegen Denzel ‘echte mannen maken mannen, hè. Ik ben zo blij dat ik dit met jou mag doen, en zo benieuwd naar hoe onze jongen eruit gaat zien.’

 

Lees ook:

Dit gebeurt er met je als je te lang geen hoogtepunt hebt gehad

Zolang blijf jij nog moederziel alleen volgens je sterrenbeeld

Must reads 👀