Films & Series

OMG! Er komt een nieuwe romantische comedy met Lucas Bravo van Emily in Paris

Ben jij ook helemaal weg van Lucas Bravo (Gabriel) van de serie Emily in Paris? Dan hebben wij goed nieuws! Deze knappe Fransman gaat namelijk in een nieuwe romantische comedy spelen! En dat zal hij met niemand minder doen dan George Clooney en Julia Roberts. Bring us the popcorn, baby!  

OMG! Er komt een nieuwe romantische comedy met Lucas Bravo

De 33-jarige Fransman Lucas Bravo kunnen we natuurlijk kennen van de serie Emily in Paris. Hij speelde in deze Netflix-serie de rol van chefkok Gabriel, die de onderbuurman is van het Amerikaanse meisje Emily. En hoewel we hebben genoten van zijn acteer skills, is dat niet de enige reden dat we het zo fijn vonden om naar Lucas te kijken. Hottie alert!   

 

Fun facts

Gabriel was de eerste hoofdrol voor acteur en model Lucas. Fun fact! Lucas is vroeger souschef geweest en heeft zijn vaardigheden gebruikt voor de rol van Gabriel. Toch was de rol niet genoeg en wilde Lucas nog meer van zijn talent laten zien. En gelukkig kan dat, Lucas gaat namelijk in een nieuwe romantische comedy spelen!

Ticket to Paradise

Een nieuwe film met Lucas Bravo staat dus op de planning. Wiehoe! Maar dat is niet de enige reden waarom we deze film sowieso willen zien. Lucas zal namelijk samen met de geweldige acteur George Clooney en actrice Julia Roberts in de film spelen. De film heet Ticket to Paradise en het zal gaan over een groepje exen die dezelfde missie hebben: hun verliefde dochter ervan weerhouden om dezelfde fout te maken die zij ooit hebben gemaakt. De film word gereggiseerd door de maker van Mamma Mia!, Daniel Pipski. De film zal te zien zijn in de bioscoop op 21 oktober 2022, dus helaas moeten we nog even geduld hebben. Dan maar Emily in Paris weer helemaal kijken, oh wat een straf!

 

Lees ook:

OMG: komt er een crossover met Emily in Paris en You?

Yes! Het tweede seizoen van Emily in Paris is vanaf vandaag te zien

 

 

Bron: justjaredBeeld: Instagram