News

Wooh: Julia Sinning heeft een andere Bachelor aan de haak geslagen

Het Bachelor-avontuur dat ze had in het seizoene met Tony Junior is allesbehalve soepel verlopen. Na een beetje onderzoek blijkt namelijk dat Julia de kerst heeft gespendeerd met, jawel, een andere Bachelor uit een vorig seizoen. Vier jaar geleden fungeerde zakenman Robbert Jonkheer namelijk als Bachelor.

Julia Sinning date nu met een andere Bachelor

Robbert Jonkheer, dus. De twee hebben zelfs samen Kerst gevierd en er is dan ook geen twijfel over mogelijk; Julia Sinning heeft een andere Bachelor aan de haak geslagen. 

Voor de Bachelor al gedate

Tijdens de afleveringen van de Bachelor werd al bekend dat Julia met Robbert had gedate. Hier was ook al de nodige commotie om geweest. Julia geeft echter aan dat ze voor haar deelname een aantal dates had gehad, maar wel heel duidelijk had gemaakt dat ze mee ging doen aan het tv-programma. 

View post on Instagram
 

Exit voor Tony Junior

Aan het drama rondom de reünie van het laatste seizoen merkten we al dat een toekomst tussen Tony en Julia er niet bepaald in zat. Tony twijfelde al snel en maakte dus een einde aan hun kortstondige relatie. Gelukkig heeft Julia wel de liefde gevonden. Met Robbert! 

 

Lees ook:

Tony Junior heeft een nieuwe vriendin en dit is de dame in kwestie!

Tony Junior hoeft Oriana uit De Bachelor 2021 niet meer te bellen