News

OMG: Koen en Juultje Tieleman zijn samen gespot in Parijs

Het liefdesleven van Juultje Tieleman is druk de laatste tijd! Eerst had ze een relatie met Don de Jong, maar dat is inmiddels alweer over. Daarna werd Juultje gezien op een date met YouTuber Koen, en later werd ze ook knuffelend gespot met Sean Demmers. Toch lijkt het erop dat Juultje voor Bankzitter Koen heeft gekozen!    

Koen en Juultje zijn samen gespot in Parijs

Model en influencer Juultje Tieleman is gespot met een nieuwe vlam! Eerst had Juultje een relatie met Don de Jong, maar dat ging begin november uit. Don vond namelijk dat ze toch niet zo goed bij hem paste. Dit werd bevestigd toen we Don op Tinder voorbij zagen komen. Gelukkig zat Juultje niet lang met de breakup met Don en is ook zij weer begonnen met daten. Zo werd Juultje laatst gespot met Youtuber Koen, maar ook met Sean Demmers. De twee waren te zien in een YouTube-video en zaten wel héél knus tegen elkaar aan en Juultje vroeg zelfs om kusjes aan Sean.       

Parijs

Toch lijkt het erop dat Juultje voor de andere Youtuber gaat. Zo zijn Koen en Juultje samen naar een theatervoorstelling geweest, zijn ze samen een dagje naar Amsterdam gegaan en ze is bij Koen thuis geweest. Maar daar blijft het niet bij. Het stel is namelijk samen gespot in de stad van de liefde, Parijs. Een oplettende fan herkende Koen aan zijn Burberry-jas en zag hem samen met Juultje lopen. So cute!  

Lees ook:

Sad news: Youtubers Don de Jong en Juultje Tieleman zijn uit elkaar

Huh: Juultje Tieleman en Koen van Heest in love?!

Bron: VerraderlijkBeeld: Instagram