News

Jørney van EOTB is bevallen van een dochtertje (en is weer samen met Odim?)

Wiehoe! Het is tijd voor beschuit met roze muisjes! Afgelopen weekend zijn Odim en Jørney van Ex on The Beach namelijk ouders geworden van een dochtertje. Het kleintje is geboren op kerstavond en Jørney vindt het ‘t mooiste kerstcadeau wat ze zich maar kan wensen. Merry Christmas baby!

Jørney van EOTB is bevallen van een dochtertje

Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn voor EOTBDD-sterren Jørney en Odim. De realitysterren zijn namelijk de trotse ouders geworden van een dochtertje! Het kleintje is op kerstavond geboren en Jørney en Odim zijn supertrotse ouders. Op haar Instagram Stories deelt Jorney dat ze om 19:00 geboren is en dat het het mooiste kerstcadeautje is wat ze zich maar kan wensen. So cute!

Odim en Jørney weer samen

Op haar Instagram Stories deelt Jørney een foto met de kersverse vader Odim. Jorney en Odim hadden een relatie maar dat is uitgegaan omdat Odim moeite had met trouw blijven aan Jorney. Via Instagram maakte Jørney bekend dat zij en Odim niet meer samen zijn. Jorney hoorde te veel geruchten en had even afstand nodig. ‘We krijgen natuurlijk een kindje samen, dus had ik een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar helaas is dat niet de realiteit’. Toch zou de komst van dit kindje kunnen betekenen dat de twee weer samen zijn. Zo tagt ze hem in het bericht met een hartje, en laat ze weten super trots te zijn op hem en haar dochter. Wij wensen de twee heel veel geluk met hun dochter!

Lees ook:

Wow, heftig: Dusty van Ex On The Beach heeft nieuwe tanden

Huh: was Jørney uit Ex on The Beach een high class escort in Dubai?

 

Bron: GraziaBeeld: Instagram