Lifestyle

Bekijken: zo zien de Pussycat Dolls er nu uit

Don’t cha wish your girlfriend was hot like me.. Die Pussycat Dolls, waar we vroeger hele avonden op dansten, hoe gaat het daar nou eigenlijk mee? En hoe zien ze er nu uit? Wij besloten even een kleine greep back in time te doen en wat Instagram-onderzoek te verrichten. Dus, bij deze!

Hoe zien de Pussycat Dolls er nu uit?

Ze scoorden vroeger hit na hit en we konden ons geen basisschoolfeest voorstellen zonder hun muziek. Maar goed, da’s inmiddels al zo’n 17 (!!) jaar geleden. Zoals we allemaal wel weten, zijn de dames nu niet meer zoveel bezig met muziek als voorheen, ondanks dat ze in 2020 een reünie aankondigden. Maar één ding is zeker: ze zijn er wonderbaarlijk genoeg niet op achteruit gegaan als het om hun looks gaat. Watch and learn!

Nicole Scherzinger

Dit was natuurlijk de leading lady van de Pussycat Dolls. Keer op keer was deze deels Hawaiiaanse en deels Filippijnse vrouw op de voorgrond te zien. En nog steeds heeft ze zo’n vijf miljoen volgers op Instagram! Dat kan natuurlijk ook niet anders, als je er zo uit ziet. 

View post on Instagram
 

 

Carmit Bachar

Wow, Carmit is inmiddels al 47 jaar oud! Of je dat er aan af kan zien? Nou, nee. Kijk zelf maar even! Met 100.000 volgers op Instagram toont ze aan dat leeftijd niets te maken heeft met je beauty en levensgeluk.

View post on Instagram
 

 

Ashley Roberts

Ah, dit was de blondine. Ashley is er nog steeds niet vies van om een beetje bloot te laten zien op haar Instagram-foto’s. En laten we eerlijk wezen, deze vrouw ziet er nog steeds prachtig uit!

View post on Instagram
 

 

Jessica Sutta

Dit was de roodharige lady in de Pussycat Dolls. Ze is inmiddels getrouwd, moeder én LGBTQIA-activiste. You go, girl!

View post on Instagram
 

 

Kimberly Wyatt

En last but not least hebben we dan nog Kimberley, de tweede blondine van de Pussycat Dolls. Zij traint anderen in het tv-programma Dancing on Ice en is inmiddels moeder van drie.

View post on Instagram
 

 

Wij snappen in ieder geval niet hoe ze het doen. Ze lijken praktisch niet ouder geworden te zijn! 

 

Lees ook:

Dag, havermelk: blijkbaar gaan we met zijn allen weer aan de koemelk

Het Steenbokken-seizoen is hier! Dit is wat het voor jou betekent