Lifestyle

Het Steenbokken-seizoen is hier! Dit is wat het voor jou betekent

Yes, het is het Steenbokken-seizoen en wij leggen je uit wat dit voor jou zal betekenen. Zal het een goede maand worden of een wat mindere? 

Dit is wat het Steenbokken-seizoen voor jou betekent 

Komende maand gaan we optimaal gebruiken maken van de hardwerkende energie van de Steenbok. De Steenbok is namelijk een echt aardeteken: praktisch ingesteld en geen lastige emoties die het maken van beslissingen moeilijk kunnen maken, maar juist een heldere visie en daarom gaan we deze maand dan ook duidelijk zien wat onze doelen zijn, waar onze ambitie ligt en wat we graag willen bereiken… Dat belooft wat!  

Wat kunnen we deze maand verwachten? 

Deze maand dromen we groot en dat komt niet alleen doordat de Steenbok ons ego groter maakt, het laat ons juist inzien dat we met hard werken ver kunnen komen. Zo is geen uitdaging te groot, want met doorzettingsvermogen en motivatie kom je heel ver en die instelling zorgt ervoor dat je je verantwoordelijkheden zal gaan nemen. Ook is er een grote kans dat je in deze periode minder snel uitdagingen aan zal gaan en je liever bij het oude vertrouwde blijft. Hierdoor kan de aankomende periode extra saai aanvoelen, omdat we graag een vast ritme hebben. Oei, dat is niet ideaal voor de feestdagen, maar wel om alle laatste Kerst-stress te kunnen handelen, right?  

Deze maand is fijn voor deze aardetekens

Deze decembermaand is extra fijn voor de aardetekens als de Stier en de Maagd, maar het is ook een hele heftige maand voor de watertekens als de Kreeft, de Schorpioen en de Vissen die niet zo goed gaan op de praktische instelling van de Steenbok. Heel veel succes dus, watertekens!   

 

Lees ook: 

5 redenen waarom single zijn met kerst he-le-maal niet erg is

Science proofs: ‘samen wijnen’ maakt jullie vriendschap écht closer