Lifestyle

Dag, havermelk: blijkbaar gaan we met zijn allen weer aan de koemelk

Blijkbaar hoeven we geen havercappu meer te bestellen, want we gaan weer over naar koemelk. We waren net met z’n allen bezig om ons naar de milieuvriendelijke varianten van melk in de koffie te bewegen. Havermelk kon je in Amsterdam op elke hoek van de straat vinden, maar die hoef je nu ook niet meer te zoeken; want we gaan massaal weer over op koemelk!

De hot girls drinken weer koemelk in de koffie

Havermelk won de laatste tijd grote populariteit en was zelfs enige tijd slecht te verkrijgen in de grote steden zoals Amsterdam. Gelukkig hoeven we daar dus geen zorgen meer over te maken. Want we gaan weer over tot koemelk, what!?

Milieuvriendelijk

Voor sommige mensen is havermelk de oplossing. Er zijn mensen die allergisch zijn of lactose-intolerant, en voor hen is havermelk of sojamelk the best! En deze mensen switchen dus niet terug naar koemelk. Naast deze redenen is het ook beter voor het milieu en dier. Eerlijk is eerlijk; koemelk is niet heel best voor de koeien. 

Koemelk is making its way back

Het blijkt dat mensen weer richting koemelk gaan en de havermelk laten liggen. Volgens New York Magazine is er een twist gaande, want steeds meer mensen laten de haver- en sojamelk liggen. Was de havercappu toch alleen maar een trend?

Doe wat je wilt doen

Uiteindelijk gaat het om jouw koffie en of je dat nou lekkerder vindt met koemelk of sojamelk, kies wat jij het lekkerst vindt. Daarnaast kan je natuurlijk ook switchen tussen soorten koffiemelk. Ga je met de trend mee? Dan kies je voor koemelk, maar ben je al helemaal om voor de plantaardige opties bestel jij gewoon weer een koffie met havermelk!

Lees ook:

Skippen die handel: jus d’orange is helemaal niet zo goed als je denkt

Quiz: Welke McDonald’s snack ben jij?