Beauty

Met deze TikTok-hacks zet jij straks als een pro jouw eyeliner wing

Daar gaan we weer; poging 600 om die goede eyeliner te zetten. Telkens gaat er gewoon net iets mis, frustrating! Maar gelukkig is daar TikTok voor en hun make-up hacks. Gelukkig heeft de app genoeg hacks om je eyeliner goed te zetten en wij laten ze zien! 

Dé TikTok hacks om jouw eyeliner wing te zetten

Nog één klein stukje en vervolgens schiet je uit, of je blijft je eyeliner maar dikker maken om hem symmetrisch te maken aan je andere oog en vervolgens je is hele oog zwart. Het valt ook allemaal niet mee om die perfecte eyeliner wing te zetten. Gelukkig hebben wij een paar hacks om straks die eyeliner goed te zetten!       

Flossdraad hack

Okay, het klinkt superraar maar het schijnt wel te helpen om die flawless liner te zetten. Je hebt wel vaardigheid en een vaste hand nodig, maar je weet wat ze zeggen; oefening baart kunst. Druk de flosdraad diagonaal tegen de huid om een lijn te creëren. Doe hetzelfde op je ooglid om de twee uiteindes te verbinden. Vul de ruimte op met je eyeliner en tadaaa!

@ipsy

Not sure about this one. 🙃 #eyelinerhacks #makeuphacks #eyelinerhack #fyp #fpy #IPSY

♬ original sound – IPSY

Haarspeld hack

Zodra jij een haarspeld hebt gevonden (want die dingen zijn ook altijd zoek) pak je de bobbypin erbij en bedek je deze met je eyeliner. Stempel de bobbypin op de buitenste deel van je oog om de wing te creëren. Invullen en klaar!

@annnakra

😻

♬ оригинальный звук – akha

Voor de binnenste hoek van je oog kan je een bobbypin ook gebruiken! Zet de bobbypin op je neusbrug, waardoor het wordt samengeknepen. De binnenste hoeken worden zo wat strakker waardoor jij een scherpe punt kan maken!

@suzi_sina

Omg this hack😱 I love it😍 #eyelinerhack #foxeyeliner #innercornereyeliner #makeuphacks #beautyhacks #bobbypinhack #beautytricks

♬ Get Up (feat. Chamillionaire) (Main Version) – Ciara

3 lines hack

Met deze hack is het handig om een vloeibare eyeliner te hebben. Ook heb je hiervoor een vaste hand nodig. Maak drie verticale lijnen op je wimperlijn en laat ze steeds groter worden. Verbind hierna de lijnen met elkaar en maak als laatste een wing. Voilà; je hebt een goed gezette eyeliner.

@ipsy

Line it. Swipe it. Love it. 😍 #eyelinerhack #makeuphacks #eyelinerhacks #fyp #fpy #IPSY

♬ original sound – IPSY

Tape hack

Pak je plakband erbij en maak de vorm van een eyeliner. Dus; twee stukjes op de buitenste hoek van je oog. Hiermee vorm je dus ook de wing en het enige wat je daarna nog moet doen is binnen de lijntjes inkleuren. Be careful als je de tape uiteindelijk verwijdert, zorg er in ieder geval voor dat je eyeliner echt droog is.

@muendemakeup

Crédit @ipsy #eyelinertutorial #eyelinerhack #eyeliner #eyeliner36 #eyelinerchallenge #liner #eyelinertutotrial #eyelinerart #maquillage #maquillage1

♬ Ich Liebe Dich – Shay

Een vork hack

Een vork is kan je dus écht overal voor gebruiken en dus ook voor je eyeliner! Plaats het uiteinde van de vork tegen je buitenste hoek van je oog in een schuine richting. De vork helpt je dus om een rechte lijn te trekken.

@mireyarios

Yay or nay? #WrappingGifts #HolidayTreats #forkhack #eyelinertutorial #eyelinerhacks #eyelinerhack #beautytipsbymireya

♬ WHAT WE DOINGGG – Nate✨

Potlood hack

Deze tip is echt voor de beginners, maak gebruik van een oogpotlood in plaats van vloeibare eyeliner. Gebruik dus een oogpotlood en een borsteltje die schuin afgesneden is om de wing perfect te maken!

@slaybyjess

Eyeliner tip for beginners 🖤 #eyeliner #eyelinertutorial #makeup #makeuptutorial #eyelinerhack

♬ formula – favsoundds

Stempel hack

Heb je ergens nog een klein make-up sponsje liggen? Dan is deze hack perfect voor jou. Breng wat vloeibare eyeliner aan op de rand van een spons en je hebt zo een stempel gecreëerd. Zo wordt het dus supermakkelijk om je eyeliner aan te brengen. Easy peasy lemon squeezy!

@martacruzyt

#costurar com @sharemakeup not the same but it works 😳 #makeup #eyeliner #eyelinertrick #halfeyeliner #tipsandtricks #fyp

♬ som original – MARTA

Bron: beautify

Lees ook:

7 dingen die niemand je vertelt over de morning-afterpil

Finally! Deze TikTok-hack maakt een smokey eye maken een eitje