News

OMG: André Hazes is blijkbaar al aan het daten met iemand anders

De breuk van André Hazes en Sarah van Soelen is onvermijdelijk en wij dachten dat hij terug zou gaan naar zijn ex Monique Westenberg, maar wat blijkt: er is alweer een nieuwe vlam waarmee hij aan het daten is. Huh?

André Hazes is blijkbaar al aan het daten met iemand anders

Het is nog niet bevestigd dat André Hazes en Sarah van Soelen echt uit elkaar zijn, maar toen zij afgelopen week elkaars foto’s verwijderden op Instagram konden we er eigenlijk niet meer omheen. Iedereen had het idee dat André nog wel terug zou gaan naar zijn ex Monique Westenberg, omdat uitkwam dat hij haar en zijn zoontje probeerde over te halen om mee te verhuizen naar Amerika. Maar wat blijkt is dat hij al aan het daten is met iemand anders. Yvonne Coldeweijer maakte vandaag namelijk bekend dat André het al een tijdje gezellig heeft met Anne Rose. Zij is een goede vriendin van de zoon van Rosanna Kluivert en als we de foto’s van Reality.FBI zien was zij gisteren dan ook met André en Rachel kerstinkopen aan het doen… 

André Hazes aan het daten

Bron: Instagram @reality.fbi

Een romantisch tripje naar Londen

Volgens Yvonne gaan het nog verder en gaan de twee zelfs samen een romantisch weekendje naar Londen in januari. Maar of het verhaal klopt en André nu alweer in love is met een ander weten we natuurlijk niet zeker, want André heeft zelf nog geen reactie gegeven en we gaan er dan ook vanuit dat hij dit niet zal gaan doen. Wij zijn heel erg benieuwd of er snel meer bekend is over de potentiële nieuwe lover van André en we keep you updated, girls!

Must reads 👀