News

Wow, heftig: Dusty van Ex On The Beach heeft nieuwe tanden

Dusty kennen we allemaal als de playboy uit het afgelopen seizoen van Ex On The Beach. Maar nu verrast Dusty de vrouwen al helemaal, want hij heeft een nieuw gebit… Benieuwd naar de tanden van Dusty? Lees dan snel verder!

Hagelwit gebit Dusty uit Ex On The Beach

Dusty was de laatste tijd veel in het nieuws door zijn heftige scooterongeluk, waarbij hij zelfs in coma raakte. Hij is nu nog altijd aan het herstellen van zijn verwondingen, maar gelukkig gaat het al een stuk beter met hem en dat viert hij met een hagelwit nieuw gebit. Veel influencers kiezen hier de laatste tijd dan ook veel voor en het lijkt ook helemaal in de mode te zijn. Zo dus ook Dusty en hoewel hij heel erg blij is met zijn perfecte glimlach, denken veel volgers er toch echt anders over. Zo vinden zij zijn tanden veel te wit en vinden zij het bijna glow in the dark te noemen, maar dat is niet het enige sommige noemen hem zelfs Gerard Joling 2.0… Oeei!

Oud deelnemers Temptation Island vinden er ook iets van

Oud deelnemers van Temptation Island, Evie en Ricky, hebben zich ook laten horen onder de Instagram-post van Dusty. En Evie moet er dan ook echt even aan wennen en daar zijn wij het helemaal mee eens. Ricky schrijft: “het gaat erom wat jij ervan vindt! Ik persoonlijk vind het zonde van je gebit.” Gelukkig kan Dusty een beetje kritiek wel hebben en gaat het er uiteindelijk natuurlijk om wat hij mooi vindt, want het is zijn lichaam… Ben jij nu ook zo benieuwd naar de tanden van Dusty? Check het dan hieronder!

Dusty hagelwitte tanden

Bron: Instagram @dustytaconis

Lees ook: 

Feit of fabel: is koffie nou goed of slecht voor je huid?

Met deze tips ben je zo over je dipje in de slaapkamer heen