News

Ho eens: is Chateau Meiland nep?

De Meilandjes zien we al heel wat jaren verschijnen op de buis. Dit grote avontuur begon natuurlijk in Frankrijk, maar inmiddels is de familie weer terug in Nederland. Gelukkig houdt ook hier de pret niet op en kunnen we elke week genieten van de spontane Meilandfamilie. Maar of dat allemaal wel zo spontaan is…

Chateau Meiland is nep

De familie Meiland neemt ons elke week mee in de hectiek van hun leven. We zijn inmiddels weg uit Frankrijk, maar dat houdt deze familie niet tegen. Martien, Erica en dochter Maxime weten namelijk precies wat zij moeten doen om ons te vermaken. En we hebben nieuws voor je, dat is niet omdat ze zo zichzelf zijn. De regisseur van dit kijkcijferkanon gaf namelijk toe dat lang niet alles zo spontaan is.

Zo zetten ze regelmatig bepaalde situaties in scène. Dit overlegt de familie met het productieteam. Dit wordt vervolgens uitgevoerd en er moet dus een beetje geacteerd worden om het echt te laten lijken. Dit doen ze niet alleen bij perikelen, maar ook bij sommige gesprekken. Die worden door de reggisseur, die tegen de Meilandjes praat tijdens de opnames, namelijk een beetje aangedikt. Hij probeert ze dan uit de tent te lokken, zodat de antwoorden die ze dan geven grootser en feller worden. En dat is best goed gelukt, als je het ons vraagt. 

Date van Erica

Er zijn natuurlijk genoeg voorbeelden, maar je moet het programma wel een beetje volgen wil je die neppe momenten herkennen. Remember de date van Erica en dat Martin haar gaat volgen?  Dat is gewoon in scène gezet. Dit deden ze omdat ze vonden dat Erica geheimzinnig deed over haar date. Later bevestigde haar ex dit. Wat bleek? Hij heeft maar liefst 15 minuten gewacht aan de rand van het bos voordat ze aan hun date konden beginnen. So fake!

Lees ook:

FOTO’s: dit is de gigantische nieuwe villa van de familie Meiland

Gossip says dat Martien Meiland en Danny uit MAFS aan het daten zijn

Beeld: Instagram

Must reads 👀