Health

Met deze tips ben je zo over je dipje in de slaapkamer heen

Zit jou seksleven in een dipje door corona? We kunnen begrijpen dat het lastig is om een (bed)partner te vinden in deze gekke tijd en dat je misschien zelfs wat minder zin hebt. Jouw seksleven kan dus wel een boost gebruiken. Maar geen paniek! Girlscene weet precies wat je kan doen om over jou dipje in de slaapkamer te komen. 

Met deze tips ben je zo over je dipje in de slaapkamer heen

Iedereens seksleven zit wel eens in een dipje. En dat is niet zo gek in tijden van corona. De lockdown zorgt er niet alleen voor dat we minder mensen ontmoeten en zien, maar ook onze mentale gezondheid word beïnvloed. Je begint je eenzaam te voelen en hebt steeds minder energie. Deze dingen zijn allemaal heel normaal, maar ze zijn wel vervelend. Gelukkig zijn er genoeg tips om ook in tijden van corona je seksleven een boost te geven. Let’s get started

1. Zorg voor voldoende beweging

Voldoende beweging krijgen is altijd belangrijk, zeker in tijden van corona. Beweging werkt namelijk stressverlagend en het is goed voor onze gezondheid. Maar het is ook een makkelijke en effectieve manier om je seksleven een boost te geven! Je hebt meer energie en je libido zal omhoog gaan. Value!

Sportschool dicht? Deze oefeningen kun jij thuis doen!

2. Focus op je mentale gezondheid

Mind, body, soul. Klinkt heel zweverig, maar het is wel waar. Een gezond lichaam heeft ook te maken met je mentale gezondheid. Probeer zo min mogelijk te stressen en neem genoeg pauzes tijdens het thuiswerken. Als je hoofd namelijk geen ruimte heeft voor seks, dan je lichaam ook niet.

3. Probeer iets nieuws

Het kan ook fijn zijn om iets nieuws uit te proberen, bijvoorbeeld met een seksspeeltje. Als je daar benieuwd naar bent, maar nooit stappen hebt durven ondernemen, kan dit wel eens de perfect timing zijn. En als we voor de single dames iets aan mogen raden: satisfyer pro 2. You’re welcome!

4. Plan de seks

Oké, we weten dat dit de spontaniteit volledig weghaalt. Toch is de seks plannen met je scharrel of lover wel handig als je in een lockdown zit. Je weet wat je aan elkaar hebt, en je seksleven krijgt sowieso een boost! 

5. Praat

Communicatie is super belangrijk als het om seks gaat. Praat over je gevoelens tegen je partner of lover en kijk wat je samen kunt doen om jullie seksleven te verbeteren. Probeer nieuwe dingen zoals seksspeeltjes of samen porno kijken. Wie niet waagt, wie niet wint!

Lees ook:

Hart gebroken? Met deze 7 tips ben jij binnen no time weer de oude!

Ergens in de 20 en single? Dat is juist goed om deze redenen

Bron: BeautifyBeeld: Instagram