Lifestyle

Aha: zo zoen jij dus volgens je sterrenbeeld

De sterren weten wel eens meer dan jij denkt. Je wilt het misschien niet eens weten, maar het kan soms nog wel eens handig zijn. Nu is ons verteld hoe jij zoent volgens je sterrenbeeld! Wasmachine, of toch iets subtieler? 

Zo zoen jij volgens je sterrenbeeld

Of je er wel of niet in gelooft, horoscopen kunnen veel vertellen over jouw gedrag. Bij deze ook op wat voor manier jij zoent en dus je voorkeur heeft. Kom er snel achter!

Ram

Het liefst krijg jij gewoon een kusje op je voorhoofd. Geen kleffe tongzoen, dat hoeft voor jou echt niet. Een kusje op je voorhoofd is de liefste manier om liefde te laten tonen, toch?

Stier

Stieren staan bekend om hun sensuele, diepe zoenen en de handjes laten ze verre van thuis. Zoenen is geen saaie bedoeling en je partner krijg van jou het all-in-one-pakket. Go get them, tiger!

Tweelingen

Jij moet vaak lachen van zoenen. Is het omdat je het ongemakkelijk vindt of wordt de spanning even te veel? Maar zo onschuldig als je lachje lijkt, ben jij totaal niet. Van wat dirty talk ben jij helemaal niet vies!  

Kreeft

Van zo’n stiekeme zoen in het openbaar tot een steamy tongsessie gewoon thuis. Jij bent voor alles te vinden. In films zoenen ze altijd in de regen en het liefst doe jij dat ook, want je houdt van water. Ook pas jij dit toe in het echte leven, want je zoen het liefst met je adem ingehouden.    

Leeuw

Jij bent dé romanticus! Van het idee aan een ouderwetse filmzoen gaan jouw knieën al knikken. Jij haalt ook alles uit de kast om die zoen speciaal te maken elke keer! 

Maagd

Jij houdt ervan om het gewoon simpel te houden. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg toch? Een simpele zoen is perfect voor jou, geen touchy touchy! In het openbaar klef doen geeft jou de verkeerde kriebels. 

Weegschaal

Ook jij houdt er niet van om iemand openbaar af te gaan lebberen. Jij vindt het fijn als je gewoon een lief kusje op je wang krijgt, want dat is meer dan genoeg. Het heftige zoenen bewaar jij liever voor áchter de slaapkamerdeur.  

Schorpioen

Jij, Schorpioen, laat er zeker geen gras over groeien. Strelen, aaien en heftig tongen; het moet allemaal wel kunnen, toch? Liefde uiten kan je gewoon in het openbaar doen, het is tenslotte 2021! Passie zou bij jou zeker niet ontbreken.   

Boogschutter

Keep your head cool, de lippen zitten hier en niet op de neus! Een kusje op de mond vindt de Boogschutter het fijnst maar kan nog wel is afgeleid worden door van alles en nog wat. FOCUS!

Steenbok

Queen Steenbok, jij houdt van zo’n klassiek handkusje. Netjes en galant en hard to get spelen werkt hartstikke goed. Zo komen ze wel terug voor een kusje op de mond! 

Waterman

Van een simpele zoen gaat jouw hart zeker niet sneller kloppen. Get creative, daar hou jij meer van! Op zijn kop en alles out of the box. Neem als voorbeeld zo’n Spiderman-zoen, dat lijkt jou zeker wel wat.

Vissen

Jij houdt van zo’n schattig kusje op je neus, dit lieve gebaar laat jouw hartje wel sneller kloppen. Geen overdreven gedoe en zolang de liefde ervan af spat ben als een vis in het water. En met zo’n kusje op je neus zit dat wel goed! 

Lees ook:

Weekhoroscoop; dit staat er voor jou op de planning deze week

Mensen met dit sterrenbeeld zijn de grootste knuffelaars