News

Dit gaat er anders zijn aan de All You Need Is Love kerstspecial van dit jaar!

Ja hoor, op Kerstavond zitten wij weer klaar op de bank met onze zakdoekjes! De Kerstspecial van All You Need Is Love komt er weer aan en wij zijn ready. Maar helaas is het niet echt mogelijk om nu met z’n allen in de studio te zitten. Gelukkig bedacht All You Need Is Love hier iets op! 

Dit is er anders aan All You Need Is Love 2021

Onze enige echte kersttraditie gaat vrijdag weer van start, All You Need Is Love. Helaas kan door de strenge maatregelen de show niet in de studio plaatsvinden. Gelukkig is er een oplossing gevonden, YAY! Get your tissues ready.

All We Need Is Robert

Robert Ten Brink brengt al jaren families en lovers bij elkaar, zodat ze de kerstdagen samen kunnen spenderen. Door corona is de afstand voor sommige mensen nog groter geworden en hebben ze elkaar soms al drie jaar of langer niet meer gezien. Bij de talkshow Beau was Robert te gast en vertelde over de kerstspecial dit jaar. Hij laat daar dus weten dat er geen studioshow is dit jaar *crying*. Robert vertelde: ‘’ Alleen maar om de reden dat je niet volgepakt bij elkaar kan zitten en hysterisch kan reageren en verrast kan worden. Dus we hebben besloten om het gewoon lekker allemaal buiten te doen.’’ 

De maatregelen

Normaal gesproken komen de mensen uit allerlei verschillende landen, maar dat zit er nu niet in. Elk land heeft namelijk verschillende maatregelen, dus dat is erg lastig om te regelen allemaal. Een reis vanuit Zuid-Afrika zat er al niet in, maar er komen wel mensen uit Canada en Australië. Robert vertelde bij Beau dat er normaal gesproken veel stelletjes herenigd worden, maar het zijn nu voornamelijk families. Extra reden voor meer tissues!

All You Need Is Love wordt uitgezonden op 24 december om 20:00 op RTL 4.

Lees ook:

Vijf types die jij waarschijnlijk terug kan vinden op je kerstdiner!

7 x waarom humor het belangrijkste in een partner is

Must reads 👀