Films & Series

Yes! Het tweede seizoen van Emily in Paris is vanaf vandaag te zien

We hebben er even op moeten wachten, maar het tweede seizoen van Emily in Paris staat vanaf vandaag op Netflix en wij zijn mega enthousiast! We get it, waarschijnlijk  heb je wel even een opfrisser van Emily in Paris nodig en daarom hebben wij ook alles over seizoen 2 voor jou op een rijtje gezet!

Waar gaat Emily in Paris over?

In het eerste seizoen van Emily in Paris konden we zien dat de Amerikaanse Emily Cooper haar bekende wereldje inruilt om voor haar werk naar het prachtige Parijs te verhuizen. In het begin was dit best nog wel even lastig, omdat de Fransen tot haar verbazing niet open staan voor een random meisje uit Amerika die geen enkel woord Frans spreekt. Maar uiteindelijk vindt Emily haar weg tussen alle obstakels door en maakt ze vrienden, loopt haar werk op rolletjes en vind ze haar Franse amour Gabriel die eigenlijk een relatie heeft met haar vriendin Camile… Dat betekent niet veel goeds en wij zijn dan ook heel nieuwsgierig hoe dit in het tweede seizoen van Emily in Paris af gaat lopen! 

Alles over Emily in Paris seizoen 2

Maar niet iedereen was zo enthousiast over het eerste seizoen van Emily in Paris als wij, er kwam namelijk veel kritiek vanuit Frankrijk op de serie. Dit kwam doordat er volgens de Fransen alleen de clichés van de stad werden laten zien. En dit gaan zij in seizoen 2 dan ook heel anders zien, zo wordt het iets minder een ‘liefdesbrief aan Parijs’ en zit er veel meer verdieping in het verhaal. Zo gaan we in seizoen 2 dan ook zien dat Emily steeds meer gewend raakt aan haar drukke leventje, valt zij voor een mega knappe nieuwe personage en komen wij er eindelijk achter hoe het nou af loopt met de hotte Gabriel… Kortom; pak er een theetje bij en kruip onder de wol, want dit moet je vandaag echt gaan bingewatchen.

Watch on YouTube

Lees ook:

Bezoek de hotspots van Emily in Paris tijdens een tripje aan Parijs

Science proofs: ‘samen wijnen’ maakt jullie vriendschap écht closer

Must reads 👀