News

Dit is de (rare) reactie van Sarah van Soelen op Monique en André Hazes

Drie maanden geleden zetten André Hazes en Sarah van Soelen een punt achter hun relatie. En het schijnt dat hij nu wéér terug is bij zijn ex Monique. Oh oh oh, dit blijft een lang verhaal. Ook Sarah heeft dit gehoord en reageert erop!

Dé reactie van Sarah op de relatie van Monique en André

Even een refresher, André was met Monique en hebben samen ook een zoontje. André verliet Monique om met Sarah verder te gaan maar dat liep ook niet goed af. Nu is André schijnbaar terug bij Monique. Ook heeft André hiertussen nog een relatie met Bridget gehad… Oh oh oh.

We are on a break!

Showbizzland stond ondersteboven toen het gerucht de rondte ging dat Sarah en André uit elkaar waren en het bleef ook een lange tijd bij alleen geruchten. Totdat vorige week André alle foto’s van hun twee samen verwijderd had op zijn Instagram. Dit bevestigde eigenlijk al genoeg, maar Sarah vertelt dat ze gewoon een break hebben. Who to believe?   

En… Door

Verschillende bronnen bevestigen dat André weer door is gegaan en weer samen is met niemand minder dan zijn ex Monique Westenberg. Hij wilde haar graag weer terug volgens hen, maar Sarah kan niet echt lachen om deze geruchten. FawryNotSawry vertelt in zijn programma RoddelLoog dat hij het aan Sarah heeft gevraagd en Sarah reageerde nogal boos. ‘’He lieverd. Ik zou het fijn vinden als je stopt met deze onzinvragen aan mij te stellen. Nogmaals, wij willen graag rust! Hoop dat je dat begrijpt.’’ Hieraan voegt FawryNotSawry toe: ‘’Ze praat nog steeds in een wij-vorm, terwijl André zoiets heeft van: wij-vorm? Er is geen wij-vorm meer, ik heb net al je foto’s verwijderd van Instagram!’’

Het lijkt er dus op alsof Sarah nog niet over de relatie heen is.

Bron: Verraderlijk 

Lees ook:

Deze deelnemers hebben na AYTO nog met elkaar gedate

Dit zijn de raarste fantasieën over een bedavontuurtje