Astrologie

Deze gourmetsnack ben jij volgens je sterrenbeeld

sterrenbeelden-gourmetsnack

Ondanks dat je de gourmetstank twee weken later nog kan ruiken in je woonkamer, vinden we het toch altijd weer leuk om kleine snacks in een minipannetje te doen. Het wachten is wel minder, maar o, wat zijn die snacks toch elk jaar weer schattig. En elk sterrenbeeld heeft natuurlijk zijn favoriete gourmetsnack, die hebben wij dus in ieder geval voor jullie uitgezocht!

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is vurig, spicy shoarma is daarom perfect voor de Ram. Vergeet hem niet af te maken met een pita, sla en genoeg knoflooksaus. Dat wordt alleen niet zoenen ’s avonds, Ram! Maar dat is die shoarma helemaal waard. Smullen maar!

Stier | 20 april – 20 mei

Stieren zijn echte foodies! Dit sterrenbeeld zal aan de eettafel waarschijnlijk alleen maar eten en vindt dat wachten aan het begin dan ook helemaal niks. Een hamburger is dan ook de snack voor de Stier. Met 2 stokbroodjes en wat saus geniet de Stier optimaal.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Dit sterrenbeeld komt tijdens zo’n gezellige avond EI-genlijk nooit toe aan eten. Tweelingen is namelijk veel te druk met babbelen. Toch maakt dit sterrenbeeld in zijn wilde verhalen een beetje ruimte om een eitje naar binnen te schuiven, om vervolgens weer wild door te kletsen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften doen niet graag moeilijk. En wat is erg easy en overheerlijk? Ja! Alles met kaas. Een heerlijke schnitzel waar gesmolten kaas uitloopt is dus ook amazing voor de Kreeft.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuwen zijn tijdens het gourmetten alleen maar bezig met mooie snackjes maken. En wat is dan het leukste? Pannenkoeken natuurlijk! De pancake flippen in de pan zonder spatel en daarna prachtig versieren met een beetje stroop. De Leeuw zal ook met liefde een mooi pannenkoekje voor een ander maken.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagden zijn over het algemeen vrij perfectionistisch. Ze zijn daarom enorm milieubewust en echte fans van vleesvervangers. Hun fave gourmetsnacks zijn daarom sowieso de vega gehaktballetjes!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen kunnen nooit kiezen. Rund of varken? Met een slavink heb je in één hapje beide opties! Zowel rund als varken. Genieten maar!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Dit waterteken is een beetje emotioneel, Schorpioen. Garnalen met lekker veel knoflook is voor dit sterrenbeeld ideaal als comfortfood!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutters zijn lekker avontuurlijk. Bij het beleggen van stokbrood worden ze al helemaal creatief. Geen enkel sausje is te gek. Pas wel op dat je genoeg ruimte overhoudt voor wat echte gourmetsnacks, Boogschutter!

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok is lekker ambitieus en sterk! Daar heeft dit sterrenbeeld wel de juiste brandstof voor nodig, natuurlijk. En dat is in dit geval een goed stuk vlees. Pech wel, dat je met gourmetten kleine snacks maakt, maar dan moet de Steenbok er maar genoeg van eten. Vervelend!

Waterman | 20 januari – 18 februari

You go, girl! De Waterman staat een klein beetje bekend als de player onder de sterrenbeelden. Een lekker worstje past dus perfect bij dit sterrenbeeld. *wink, wink*

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen zijn vrij gevoelig en emotioneel. Het idee van vlees eten is voor hen dan ook echt een no-go. Toch gaat er nog wel eens een zalmpje in. Dat zalm leren.

Beeld: elf